Inšpirácia na hrnčeky s potlačou: Citáty, ktoré zlepšia deň | Blog
23.08.2016
DarčekyOdSrdca
2016-08-23 Inšpirácia na hrnčeky s potlačou: Citáty, ktoré zlepšia deň

Inšpirácia na hrnčeky s potlačou: Citáty, ktoré zlepšia deň

Niekedy potrebujeme nakopnúť k práci, inokedy by sme len potrebovali zlepšiť náladu. Aj na tieto veci vám môže pomôcť vlastný hrnček s potlačou. Obohaťte ho o citát, ktorý sa vám páči a uvidíte, že vás zahreje pri srdci zakaždým, keď ho uchopíte do ruky alebo ho zhliadnete položený na stole.

Hrnček s lepiacim papierikom s nápisom Have a nice day

Emócie k predmetom

Niet pochýb, že pocit rannej kávy zo svojho obľúbeného hrnčeka nám pridáva na dobrej nálade. K hrnčeku si vieme vybudovať taký vrúcny vzťah ako k človeku. Hneváme sa, keď nám naň niekto bez povolenia siahne. Ide predsa o „náš” predmet, ktorý väčšinou zdobí pekný obrázok s nápisom či vlastná fotka.

Nespochybniteľné je tiež to, že čo si nosíme v mysli alebo sa na to často pozeráme, nás ovplyvňuje. Skúste si dať do izby pochmúrne obrazy a nápisy, ktoré vo vás vyvolávajú viac strach ako niečo pekné. Asi by ste ich čím skôr chceli zvesiť dolu a obklopiť sa niečím, čo je pozitívne. Našu myseľ ovplyvňuje nielen okolie doma, ale i to pracovné prostredie a (ne)poriadok na stole.

Vytvorte si obraz podľa feng shui

 

 

pracovný stôl

Hrnček s potlačou môže byť vtipný aj povzbudivý

Ak si chcete pomocou hrnčeka zlepšiť každý deň, na potlač využite niektorý z citátov, ktoré vám ponúkame. Či už bude vtipný, alebo motivačný, či zaľúbený, rozmanitosti sa medze nekladú. Nezabudnite však vybrať aj obrázok, ktorý ho bude dotvárať, buď z vlastných fotiek, alebo z voľne stiahnuteľných z internetu.

  • Neexistuje zlé počasie, iba nesprávne oblečenie. – Billy Connoly
  • Láska je maják, čo hľadí z diaľky vždy pevne búrkam v ústrety. – William Shakespeare
  • Bez vášne nemáte energiu. Bez energie nemáte nič. – Warren Buffett
  • Šťastie nezáleží od peňazí, ale aj tak sa lepšie plače v limuzíne ako v autobuse.
  • Človek je mladý iba raz, ale nedospelý môže byť celý život.
  • Úsmev je krivka, ktorá všetko urovná. – Phyllis Diller

Pozrite si našu stránku a načerpajte inšpiráciu aj z nej. Hrnčeky či iné darčeky, ktoré sú od srdca, vám prinesú tie najlepšie emócie, aké si len viete predstaviť.

 

Vytvorte si svoj vlastný hrnček