Hrnček s vlastným motívom – darček, ktorý ladí k povahe | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

18.11.2015
DarčekyOdSrdca
2015-11-18 Hrnček s vlastným motívom – darček, ktorý ladí k povahe

Hrnček s vlastným motívom – darček, ktorý ladí k povahe

Je pre vás zháňanie vianočných darčekov stresujúce, lebo vám rok čo rok ubúda kreativita? Jednoducho nechcete kupovať klišé, ako knihy, ponožky, peňaženku, kozmetiku, ale chcete niečo originálne? Ozvláštnite klasiku sviežim nápadom, napríklad hrnčekom s motívom, ktorý vystihne budúceho majiteľa.

Vnímanie farieb sa líši povahouPomaľované dievčatko s farebnými líčkami a rukami

Farby sú všade okolo nás. Ovplyvňujú našu náladu, pocity a istým spôsobom nás aj charakterizujú. Kúpite si ružovú košeľu, keď túto farbu neznášate? Nie. Ako pri oblečení, tak aj pri iných veciach je podstatný pocit, ktorý máte pri vnímaní farieb. Farby pôsobia na každého inak, vzhľadom k veku aj k jeho povahovým vlastnostiam. 

Farebná paleta je rozdelená na oblasť červenožltých a zelenomodrých odtieňov. Každá z týchto oblastí môže vyvolať odlišné pocity u sangvinika, melancholika, flegmatika a cholerika. 

Dajte si záležať na farbách fotky

Žltá, oranžová či červená sú farby, ktoré nakopnú do akcie. Žltá navodí optimizmus, oranžová radosť a červená naštartuje do nového dňa. Tieto farby sú vhodné pre všetky typy charakterov. Avšak napríklad odtieň zelenej alebo modrej pôsobí na sangvinika a flegmatika upokojujúco a vyrovnane, no cholerika a melancholika oslabuje. 

Šálka s oranžovou kvetinou a vnútrom, Darčekyodsrdca.skAké farby vystihujú človeka, ktoré chcete obdarovať? Hravými farbami na hrnčeku nič nepokazíte. Ranné popíjanie kávy sa stane zábavnejším a veselším. Farebný obrázok pekne vynikne na bielom keramickom podklade.

Pozrite sa na záľubyŠálka s modrým jeleňom a vnútrom, Darčekyodsrdca.sk

Viete, že vášho manžela baví futbal? Alebo vaša dcéra miluje rozprávky? Nájdite v mu počítači fotku z turnaja alebo pre dcéru fotku s obľúbenou postavičkou. Možností je neúrekom. Podstatné je nájsť aspoň jedno hobby, ktoré vášho blízkeho nadchýna.

Každodennú rutinu zaobaľte do vtipu

Načerpať inšpiráciu môžete aj povolaním človeka, ktorému hrnček kupujete. Spojíte hneď dve veci – prácu a vtip. Ak je to celoživotný rušňovodič, čo lepšie ho bude vystihovať, ako vlak alebo uháňajúca lokomotíva? Darček okoreňte niečím vtipným, napríklad tým, že vagóny budú viesť namiesto cestujúcich poldecáky páleného.

Tento typ darčeka však vyberajte uvážlivo. Určite nie je vhodný pre človeka, ktorý sa uráža za maličkosti. Aj v tomto bode zohľadnite jeho povahu a predpoklad na darček, ktorý ho poteší, sa určite zvýši. :)

Ako kúpiť hrnček s vlastným motívom

Nemusíte nikam chodiť. Vonkoncom nemusíte míňať čas v preplnených nákupných centrách pár dní pred Štedrým dňom. Kúpte svojim blízkym hrnček s vlastným motívom z pohodlia domova. Vyberte si typ hrnčeka, nahrajte fotku, nechajte si ho zabaliť do darčekovej krabičky, prípadne k nemu v pár riadkoch priložte aj venovanie. Iba niekoľko klikov a o darček od srdca máte postarané.

 

Chcem si vytvoriť hrnček s vlastným motívom