Dobrý hrnček, dobrý darček | Blog
09.11.2015
DarčekyOdSrdca
2015-11-09 Dobrý hrnček, dobrý darček      Čas čítania: 2 min.

Dobrý hrnček, dobrý darček

Vyprchali vám nápady na darčeky pre najbližších? Hrnček s fotkou nikdy nič nepokazí. No mali by ste poznať človeka, ktorému ho chcete darovať.

Určite ste si už niekedy mysleli, že ste kúpili najlepší darček na svete, ale obdarovaný sa na to pozeral z presne toho opačného uhľa pohľadu. Nemilý pohľad alebo iba zdvorilostné Kreslená šálka s nápisom Latte first then talkpritakanie na otázku, či sa mu darček páči. Samozrejme, pri prekvapeniach nikdy nemáte istotu, že uspejete, ale keď viete, ako dotyčný trávi čas a čo sú jeho záľuby, je pravdepodobnejšie, že sa trafíte do jeho vkusu a potešíte ho.

Je kávičkár?

Milovníci kávy si prídu na svoje s dobrým dúškom espressa, penivého capuccina alebo latte. Pre nich je perfektným darčekom Latte hrnček s fotografiou kávy, bôbov alebo čohokoľvek, čo pripomína čarovnú chuť kávových rituálov. 

Náš tip: Pre dvojnásobné potešenie vyberte predĺžený maxi hrnček z bielej keramiky s objemom
400 ml.

Pre jubilanta? Zlatá šálka s potlačou - nápis Všetko najlepšie v živote, Darčekyodsrdca.sk

Stará mama dovŕšila úctyhodný vek a vy jej chcete dať niečo výnimočné. Biely alebo sklenený pohár je klasikou, ale k jej oslave jubilea sa viac hodí zlatý alebo strieborný pohár. Napíšte jej pekné blahoželanie v pár veršoch. Vymyslite výstižnú básničku. 

Náš tip: Fotografii na farebnom podklade sa však vyhnite, pretože výsledný efekt môže byť skreslený.

Magický hrnček pre deti alebo manžela

Najkrajšie okamihy zažívame s najbližšími. Pri výbere darčeka sa im snažíme kúpiť niečo výnimočné, jedinečné, originálne. Hrnček magic s potlačou je pre nich ako stvorený. Pohár je tmavej farby, ale keď doň nalejete horúci nápoj, vykreslí sa na ňom obrázok.

Potlač fotografie môže byť viditeľná aj pri bežnej teplote. Ak si nie ste istí rozmermi alebo tým, či je motív vhodný, poraďte sa s naším grafikom. Fotografie alebo iné poklady k  hrnčeku môžete nahrať priamo na webe alebo ich doručiť osobitne.

Párové šálky s nápisom I love you, Darčekyodsrdca.sk

Náš tip: Keď radi popíjate čaj alebo kávu spolu, spravte si 2 podobné hrnčeky, ktoré sa budú navzájom dopĺňať. 

Darčeky by sa mali dávať s láskou. To je najistejšia cesta k tomu, aby ste druhého potešili. Ak sme vás inšpirovali dobrými tipmi, zavítajte na našu stránku a vytvorte pre blízkeho originálny hrnček s fotografiou. Tím Darcekyodsrdca.sk vám praje veľa šťastia. :)

 

 

Chcem si vytvoriť hrnček s vlastným motívom