Darujte majiteľom psov originálny darček: Tabuľka s motívom psa a textom na mieru | Blog
30.05.2023
DarčekyOdSrdca
2023-05-30 Darujte majiteľom psov originálny darček: Tabuľka s motívom psa a textom na mieru      Čas čítania: 3 min.

Darujte majiteľom psov originálny darček: Tabuľka s motívom psa a textom na mieru

Pri výbere darčeka pre vašich priateľov a blízkych sa často stáva, že už neviete, čím prekvapiť. Väčšinou sú kľúčom k správnemu výberu záľuby a obľúbené činnosti človeka, ktorého by sme chceli potešiť. Napríklad, ak je milovníkom psov. Pre takú osobu je ideálnym darčekom tabuľka s motívom psa. Že ste o nej ešte nepočuli?

psík pozerá spoza plota

Ako využiť tabuľku s motívom psa?

Hovorí sa, že každý poriadny dom má svoj dvor. A každý poriadny dvor má svojho strážcu. Majitelia psov nedajú na svojho miláčika dopustiť a vo väčšine prípadov sú, najmä tí exteriéroví, považovaní za akýchsi ochrancov svojho teritória. Preto si každý z nich zaslúži mať svoju tabuľku pri vstupe do dvora. Tabuľka s motívom psa môže byť však pokojne použitá aj ako “menovka” psíka na jeho búdu.

Tabuľka s motívom psa na mieru

Aj obyčajná vec, ako tabuľka pre psa, ktorou oznamujeme jeho prítomnosť vo dvore, môže byť prispôsobená “na mieru”. Tabuľku, ktorú vyberiete, viete personalizovať presne podľa vašich predstáv. Vznikne tak originálny kúsok, ktorým potešíte každého majiteľa psa. Prinášame niekoľko tipov, ako ju vytvoriť.

Vyberajte podľa rasy psa

Nezáleží na tom, či domácnosť a dvor, ktoré sa skrývajú za bránou, stráži veľký doberman alebo tam veselo pobehuje hravý jack russel. Tabuľku s textom, ktorý bude vystihovať úlohu a povahu psíka, môžete darovať ešte originálnejšie –  s podobizňou jeho rasy. Každá návšteva, aj tá neželaná, tak bude vedieť, čo ju za bránkou čaká.

Aký text na tabuľku s motívom psa zvoliť?

Text, ktorý bude tabuľka s motívom psa obsahovať, je jeden z jej najdôležitejších prvkov. Pri výbere správneho textu sa najprv zamyslite nad tým, či má byť varovný, alebo skôr vtipný. Vymyslieť môžete vlastný unikátny text, ktorý bude vystihovať psíka za bránou a tak trochu aj povahu jeho majiteľa. Ak je pre vás skomponovať takýto text ťažká úloha, prinášame vám príklady, ktorými sa pri výbere textu môžete inšpirovať.

tabuľka tu strážim ja

Varovné texty

Ak pozemok stráži väčší psík, ktorý je ozajstným strážcom, vhodná bude tabuľka s motívom psa s varovným charakterom.

Pri varovných textoch môžete staviť na klasiku v štýle:

  • Pozor, pes!
  • Tu strážim ja!
  • POZOR, zlý pes!

Ak by ste chceli vytvoriť o niečo zaujímavejšiu varovnú tabuľku, môžete použiť nasledovné:

  • Nevstupovať, nedám ti šancu !
  • Pozor! Strážim svoju rodinu. Ak do nej nepatríš, nelez dnu!
  • POZOR, PES! Hneď po vstupe na pozemok sa vám bude venovať.

Vtipné texty

Nie každý pozemok je strážený veľkým cvičeným dobermanom alebo vlčiakom, ktorý vzbudzuje prirodzený rešpekt aj bez akejkoľvek tabuľky. Mnohí z nás majú vo svojom dvore psa, ktorý zastáva skôr miesto domáceho miláčika a člena rodiny ako strážcu. Ak by ste chceli obdarovať majiteľa takéhoto psa, tabuľka s vtipným textom bude vhodným nápadom. Zároveň sa hodí aj pre majiteľov väčších plemien psov, ktorí majú veľký zmysel pre humor.

  • POZOR! Tu stráži veľmi lenivý pes. Pohryzte sa sami.
  • ZLÝ PES! Zlý pán, zlá pani, zlé deti. Celá rodina zlá!
  • POZOR, PES! Plastiku tváre robím na počkanie.
  • POZOR! Trhám gače, kušem ric.
  • TU STRÁŽIM JA. Ak práve nespím.

Tabuľka s motívom psa v dizajne na mieru

Pri výbere tabuľky s motívom psa sa zamerajte aj na vhodnú voľbu dizajnu. Ak sa rozhodnete darovať práve takúto tabuľku, dbajte na vkus majiteľa psíka. Okrem preferencií a vkusu majiteľa odporúčame tabuľku zladiť s farbou exteriéru domu, prípadne brány. Vyberať môžete z rôznych veľkostí, materiálov a farieb.

Ak aj vy máte vo svojom okolí psíčkara, prekvapte ho a na najbližší sviatok mu venujte originálny darček spojený s jeho domácim miláčikom. Tabuľka s motívom psa na mieru presne podľa vašich predstáv bude určite vtipným, no zároveň príjemným potešením.

Vytvoriť tabuľku s motívom psa