Darčeky pre kreatívcov, ktorými nikdy netrafíte vedľa | Blog
15.02.2017
DarčekyOdSrdca
2017-02-15 Darčeky pre kreatívcov, ktorými nikdy netrafíte vedľa      Čas čítania: 2 min.

Darčeky pre kreatívcov, ktorými nikdy netrafíte vedľa

Niektorí nosia hlavu v textoch a nápadoch, iný zase vyrábajú hand-made veci do druhej hodiny ráno. Žiť s kreatívcom nie je ľahké. A vymyslieť mu darček stojí viac námahy, ako sa môže zdať.

zápisníky

Tvorivosť nebola nikomu pri narodení odopretá, akurát niektorí z nás ju majú výraznejšiu ako iní. Neustále niečo manuálne tvoria, píšu knihy, vyhľadávajú DIY návody či maľujú krajinky. Ľudia so zvýšeným citom k estetike a umeniu sa neraz zamestnajú v reklamných agentúrach, v škôlkach alebo ako architekti či grafici.

Ak máte takéhoto človeka v okolí a chcete mu dať darček, iste si nad ním lámete hlavu. Viete, že klišé a otrepané veci mu nič nepovedia. Uspieť s tuctovou knihou sa ani len nepokúšate.

My sme však prišli na to, čo spája týchto uletených ľudí. A tak vám prinášame 3 tipy na darčeky, ktorými im ulahodíte a potešíte ich.

1.  Tričko s potlačou, ktorú si môžu sami vyfarbiť

Vychádzajúc z predpokladu, že kreatívci sa potrebujú niekedy od nápadov odreagovať, mohlo by sa im páčiť tričko s omaľovánkou. Omaľovánky sa tešia obľube u mnohých dospelých, a to nie iba v klasickej papierovej podobe. Aspoň na chvíľu ich vytrhnú z pracovného života, a preto sú skvelou formou oddychu. Vyberiete veľkosť, strih a potlač trička, no a o ostatné sa postaráme my.

2. Šikovný zápisník s fotkou na prednej strane

Tvoriví ľudia mávajú často po ruke zápisník. Veď čo ak im napadne prelomový nápad a oni si ho nemajú kam zaznamenať? Tento fakt vám prináša eso v rukáve. Zápisníkom nikdy nič nepokazíte, len si dajte pozor na to, aby nebol gýčový či, naopak, príliš obyčajný.

Na našej stránke ponúkame zápisníky s potlačou, buď v rozmeroch 90 x 130 mm, alebo 180 x 230 mm. Obe majú krásne štýlové puzdro a 30 listov na písanie. Vnútornú stranu zápisníka je možné potlačiť akýmkoľvek motívom. V puzdre je vyčlenené miesto na pero.

3. Tisíckrát darované po novom

Do streotypného dňa vnesú pohodu hravé ponožky. Obľúbenými sa stali napríklad pestrofarebné ponožky Fusakle alebo Happy Socks. Pekne vyzerajú aj ponožky, ktoré sa hovorovo nazývajú „ťapky“. Keďže výber je rôznorodý, určite sa vám podarí nájsť také, ktoré sadnú vkusu obdarovaného.

Farebné pásikavé ponožky

Čo teda spája kreatívcov?

Tvoriví ľudia sú slobodnejší v myslení a nápadoch. Tieto nápady si však vždy musia niekde zapísať, aby neprišli o svoje skvosty. Ak sa im rozhodnete darovať zápisník, ponožky či hrnček, tak určite v nejakom zaujímavejšom prevedení (napríklad s potlačou).

Medzi našimi produktami, ako aj v článkoch na blogu, nájdete mnoho inšpirácie ku krásnym darčekom s potlačou. Prajeme veľa šťastia pri výbere. :) 

 

Chcem si pozrieť darčeky