Blednú vám zážitky tohto leta? Takto si ich pripomeniete aj na jeseň | Blog
13.09.2018
DarčekyOdSrdca
2018-09-13 Blednú vám zážitky tohto leta? Takto si ich pripomeniete aj na jeseň      Čas čítania: 2 min.

Blednú vám zážitky tohto leta? Takto si ich pripomeniete aj na jeseň

Dovolenky, zážitky, priatelia, dobré jedlo a leňošenie nekončia otočením kalendára z augusta na september. Oddýchnuté telo i myseľ po dovolenke vie sfúknuť prvý chladnejší závan povinností. Prečítajte si, ako vám dovolenková nálada vydrží dlhšie než opálenie.

žena sa pozerá na západ slnka

Exotická večera s priateľmi

Dať dohromady partiu priateľov na grilovačku počas leta je umenie. Všetci sú rozlietaní po dovolenkách, chalupách, záhradách a prerábkach príbytkov. Na jeseň je oveľa väčšia šanca dostať všetkých priateľov pod jednu strechu. A nemusíte si robiť starosti, čo ponúknuť. Dopredu ich poproste, aby priniesli špecialitu, ktorá im chutila toto leto najviac.

Spoločná večera sa zmení na pestrofarebnú párty aj vďaka povinnému letnému dress codu. Ak ste si toto leto nestihli obliecť zavinovaciu sukňu, máte výbornú príležitosť. Počas prázdnin sú sociálne siete plné letných párty. Skutoční gurmáni majú dovolenku po celý rok. Nezabudnite si takýto večer dôkladne zdokumentovať, zasmejete sa nielen na druhý deň.

Nezíde z očí, nezíde z mysle

Zrazu sa kalendár hemží samými povinnosťami a vy sa cítite vyčerpane už po prvom pracovnom dni. To, čím sa obklopujete, má na vás veľký vplyv. Doprajte si preto ten luxus času pre seba a vyberte tie najkrajšie zábery zo svojej dovolenky.

Spravte si z momentiek koláž, vytlačte si fotky a vyberte si k tomu veselý rámik. Už len jeden letmý pohľad vám spraví lepšiu náladu počas pracovného dňa. A čo ten zbytok fotiek v mobile či na karte fotoaparátu?

Polhodinu hladkať displej, kým sa dopracujete k záberu, ktorý chcete rodine ukázať je otravné pre obe strany. Zostavte si vlastnú fotoknihu s krásnymi žiarivými zábermi v takých rozmeroch, aby si ani babička nemusela brať okuliare.

Babka s vnučkou pozerajú fotoalbum

V rytme leta

Aj ranné vstávanie po dovolenke sa dá spríjemniť. Ako zvonenie budíka si nastavte rezké rytmy svojej dovolenkovej destinácie. Tak isto aj cestou do práce si navodíte dobrú náladu s playlistom vašich obľúbených hitov tohto leta.

Je jedno, či sú to balkánské vypalovačky, oldschoolové hity, či bizarné skladby, pre ktoré nemá zbytok populácie pochopenie. Ide predsa o vašu spokojnosť a úsmev na perách. Pár minút počúvania vašej výberovky cestou do práce sa okamžite odrazí na vašej nálade.

Mladá žena počúva hudbu a usmieva sa

Namixujte si leto

Mixovať sa nedá len hudba, ale aj pitný režim. Pripravte si namiesto obvyklej šálky čaju osviežujúci kokteil. V práci tiež nemusíte piť len vodu s bublinkami. Spravte si do džbánu pravú letnú limonádu s citrusovým ovocím, bylinkami či bobuľami.

Ponúknite aj ľudí okolo vás, hlavne keď je nápoj pripravený s láskou. Štrngnite si a vychutnajte si ešte stále širokú ponuku sezónnej zeleniny a ovocia. Pred príchodom chladnejších dní sa treba zásobiť nielen vitamínmi, ale aj peknými spomienkami a zážitkami.

Spomienky na pekné chvíle, ako aj pohodovú letnú náladu si môžete vniesť do všedných dní aj vďaka krásnym momentom a záberom. Vďaka fotoknihe môže byť leto 2018 nezabudnuteľné aj o 10 rokov.

Chcem fotoknihu zo super leta