Ako vytvoriť coolový interiér s obrazmi? | Blog
26.02.2016
DarčekyOdSrdca
2016-02-26 Ako vytvoriť coolový interiér s obrazmi?

Ako vytvoriť coolový interiér s obrazmi?

Váš byt charakterizuje to, kým ste. Je v podstate jedno, čo vám na stenách visí, ak to dotvára predstavu o vašom príjemnom miestečku na oddych, školu či prácu. Ak tápate, aký obraz si do bytu kúpiť, využite jeden z našich troch tipov.

1.  V jednom duchu

Niekto nemá rád „krikľavé” farby, ale skôr uprednostňuje pokojné tóny nábytku či doplnkov. Určite poznáte takých ľudí – keby z bielo-sivej miestnosti vytŕčal oranžový vankúš, tak by ho okamžite schovali pod posteľ.

Prvá ukážka zladenia interiéru s doplnkami je nenápadná. Nenápadná preto, že všetko spolu príjemne ladí, nič nevytŕča z radu. Je iba na vás, či zvolíte tón izby v zlatožltých, hnedých alebo bielych farbách. Podstatné je, že ani obrazmi nenarušíte koncept.

Béžová spálňa

2. Obraz je kontrast

Ľudia, ktorí milujú farby a úlety, sa neboja použiť výraznú červenú sedačku alebo do moderne zariadeného bytu zvoliť retro lampu. Ak ste sa v tomto štýle našli, pravdepodobne sa budete dobre cítiť tam, kde obrazy vynikajú nad zvyškom dizajnu. S akcentami to zase netreba preháňať. Stačí, ak zvolíte jeden alebo dva doplnky, ktoré sú kontrastné k ostatným prvkom izby.

Výrazný obraz v jedálni

Výrazný obraz v obývačke

3. Vlastný fotoobraz

Vždy treba hľadať rovnováhu a dosiahnete ju správne zvolenou kombináciou. Samozrejme, všetko má svoje výnimky a o to jedinečnejší štýl interiéru môžete vytvoriť.

Pekný obraz na stene si môžete dopriať aj vtedy, keď nechcete minúť stovky eur za nakreslený portrét alebo obraz od známeho umelca. Vlastný obraz si vytvoríte iba pár klikmi aj sami. Stránka Darcekyodsrdca.sk vám umožňuje nahrať vlastnú fotku, zvoliť si typ plátna a okraje, aby ste si spravili vlastný originálny dizajn. Obrázok s priateľmi alebo exotický tvor bude visieť na vašej stene a bude jedinečný. Iba váš.

Viacdielny obraz s pávom

Chcem si vytvoriť fotoobraz