Ako pomocou hodín vykúzliť tú najkrajšiu dekoráciu | Blog
09.08.2016
DarčekyOdSrdca
2016-08-09 Ako pomocou hodín vykúzliť tú najkrajšiu dekoráciu

Ako pomocou hodín vykúzliť tú najkrajšiu dekoráciu

Doplnky tvoria dušu bytu. Bez nich je všetko akési nudné a bez života. Veď to poznáte, keď do holého bytu umiestnite zopár farebných vankúšov, čerstvé kvety či oku lahodiacu tapetu, hneď je to iné. K týmto drobným skrášleniam môžu patriť aj hodiny, ktoré dokážu vytvoriť tú najkrajšiu dekoráciu, akú si len viete predstaviť.

Hodiny poznáme ako praktický a nevyhnutný doplnok, ktorý máme ideálne v každej izbe. Okrem toho, že hodiny nás upozorňujú na meškanie, môžu byť aj interiérovou vychytávkou. V podobe vinylovej platne, hudobného nástroja alebo jedinečnej koláže s fotkami.

Tu je niekoľko ďalších príkladov na originálne nástenné hodiny:

Ako precízna handmade práca

Z diaľky pripomínajú posplietané lupene kvetov, ale v skutočnosti ide o veľmi peknú umelohmotnú dekoráciu. Či už v červenom, alebo inom farebnom prevedení, strhne pohľad každého návštevníka, ktorý k vám zavíta. Ak sa rozhodnete v kuchyni pre červenú, pozor, aby ste to s ňou neprehnali, ževraj podnecuje chuť k jedlu. :)

Červené umelohmotné hodiny v kuchyni

K dizajnu stačí tak málo

Čo tak zabudnúť úplne na číslice a dizajn hodín zostaviť iba z farebných paličiek, ktoré ukazujú čas? S jednoduchosťou a zároveň netypickosťou takýchto hodín získava obývačka nádherný šmrnc.

Hodiny z farebných paličiek na stene v obývačke

Retro je stále in

Dobrý dojem vo svojom interiére vyčaríte doplnkom z rustikálnej doby. Hodí sa aj do moderne zariadeného bytu. Ak sa vám páčia rímske číslice a nevadí vám kovový rám, tento typ je zaiste pre vás.

Rustikálne hodiny nad krbom

Ukážok nástenných hodín, ktoré nie sú úplne typické, by bolo ešte veľa. Na čo však nemožno zabudnúť, ak sa zameriate na takéto hodiny, zaplatíte za ne aj viac peňazí. Ak si ich dáte vyrobiť na mieru, suma za ne sa môže vyšplhať aj do stovky.

Hodiny s vlastnými fotkami – ako na ne?

Krásne hodiny s vlastnými fotkami si vyrobíte aj na našej stránke. Či už si zvolíte fotku svojej rodiny, priateľa, alebo domáceho miláčika, interiér bude žiariť super dizajnom a aj vašou osobnosťou. Ako si takéto hodiny zhotoviť, si už prečítajte v ďalšom článku.

 

Chcem si vytvoriť vlastné hodiny