Aké šálky s potlačou sa hodia do firmy? | Blog
17.05.2017
DarčekyOdSrdca
2017-05-17 Aké šálky s potlačou sa hodia do firmy?

Aké šálky s potlačou sa hodia do firmy?

Imidž vašej firmy vytvára každý drobný detail. Napríklad aj šálky, káva či toaletný papier na WC.

lyžička, srdiečko zo zrnkovej kávy a šálka kávy tvoriace nápis I love coffee

Tak si to len predstavte – klient k vám príde na stretnutie a jeho nemá kto privítať na recepcii. Po dlhom dni by si fakt dal dobrú kávu, ale vy ho prekvapíte „čiernou vodou“ a, navyše, v sklenenom pohári...Už ani nemusíme pokračovať, však? Tento obraz k dobrému imidžu firmy určite nepatrí.

Prvý dojem sa vytvára iba raz. Už nedostanete druhú šancu na zmenu „známky“. Neplatí to iba o ľuďoch, ale aj o prostredí, do ktorého vstupujete. Ak na svojho zákazníka zapôsobíte nedbalým prístupom, ťažko si narovnáte pokrivenú dôveru.

Propagujte sa vždy a všade

K dobrému imidžu firmy patria určite reklamné predmety. Šálky, hrnčeky či perá by mali prezentovať vašu firmu. Úplne inak pôsobí, ak zákazníkovi ponúknete kávu vo vami potlačenej šálke, na stole budete mať perá či papierové bloky s vaším logom. Práve vďaka týmto drobnostiam si vás ľudia ľahšie zapamätajú.

Šálky s potlačou pre klientov a zamestnancov

K návšteve zákazníka patrí nevyhnutne dobrý servis a milá obsluha. Šálky či poháre by mali byť potlačené logom firmy. Nemusíte sa však nutne držať iba tohto konceptu. Vytvorte sadu hrnčekov a šálok pre vašich zamestnancov a ďalšiu sadu pre klientov. Ak je vás vo firme málo, vytvorte každému unikátny hrnček. Môže mať na ňom svoje meno, fotku alebo výrok, ktorý ho vystihuje.

Klientom ponúkajte šálky s formálnejším charakterom. Logo môžete doplniť obrázkom alebo jednoduchou animáciou. Nevytvorte z neho gýč. Má vás predsa reprezentovať.

Vytvorte si ich sami

Na našom webe si rýchlo a jednoducho objednáte hrnčeky, ktoré môžu mať akúkoľvek potlač. Stačí, ak ju nahráte do online editora. Fotku či text vám vedia upraviť aj naši grafici podľa požiadaviek. Nezabudnite mať vo svojej firme hrnčeky s potlačou, ktoré ako drobnosť dotvárajú váš celkový imidž.

 

Ukážte mi hrnčeky s potlačou