8 tipov na výnimočné darčeky pre svadobných hostí | Blog
30.06.2022
DarčekyOdSrdca
2022-06-30 8 tipov na výnimočné darčeky pre svadobných hostí      Čas čítania: 3 min.

8 tipov na výnimočné darčeky pre svadobných hostí

Darčeky pre svadobných hostí sú súčasťou takmer každej svadby. Predstavujú milú pozornosť pre najbližšiu rodinu a priateľov, ktorí sa zúčastnia významného dňa mladomanželov. Aj vy práve rozmýšľate nad tým, ako vybrať originálne darčeky, ktoré vyčarujú úsmev na tvári hosťom na vašej svadbe? Nech sa páči, možno vás inšpiruje náš zoznam.

darček na stole pre svadobného hosťa

Darčeky pre svadobných hostí s nápadom. Ktoré sú to?

Tradičné svadobné medovníky alebo vrecúško s cukríkmi má zrejme doma už každý. To, čo rozhodne neomrzí, sú personalizované darčeky s dátumom svadby alebo dokonca fotografiou mladomanželov. Porozhliadnuť sa po orginálnejších tipoch však nikdy nie je na škodu.

 

Voňavý darček z včelieho vosku každému svadobčanovi

Klasické vonné sviečky dnes možno nahradiť originálnejším variantom – voskovými sviečkami s nádhernou prírodnou vôňou. Kúpou takýchto výrobkov u lokálneho včelára tak podporíte aj svoje okolie a nadšencov, ktorí dbajú o to, aby produkty získané z tak ušľachtilého remesla neupadli do zabudnutia. Prírodné darčeky sú naviac trendom, ktorý dnes vedie.

 

Darujte každému kúsok prírody vďaka machu

Stabilizovaný mach sa teší mimoriadnej obľube. Celkom iste ste už niekde natrafili na “živý obraz”, ktorý práve vďaka prírodným prvkom, ako je mach, upútal vašu pozornosť. Tieto dekorácie majú totiž v sebe niečo prirodzene magické. A presne tento kúsok mágie môžete darovať aj svadobčanom. A keďže darčeky pre svadobných hostí bývajú obvykle menšieho rozmeru, poobzerajte sa po niekom, kto vám miniobrázok, prípadne inú milú drobnosť z machu vytvorí.

 

Sypaný čaj s originálnym dizajnom je trefa do čierneho

Napokon, kto nemá rád čaj? Je len na vás, či si zvolíte šípkový, čierny, zelený alebo ovocnú zmes. S krabičkou, na ktorú môžete nadizajnovať svoje svadobné logo, monogramy s dátumom svadobného dňa alebo dokonca i fotku, zaručene zabodujte. Na váš veľký deň budú priatelia spomínať s úsmevom na tvári zakaždým, keď sa budú chcieť v zime zohriať pri šálke kvalitného čaju. A keď personalizovaný sypaný čaj minú, originálne spomienkové balenie si môžu nechať na pamiatku.

 

Večná fotka ako spomienkový darček pre svadobných hostí

Skvelý spôsob, ako zvečniť krásny okamih v podobe podareného záberu, je fotka na drevenom podstavci. Prevratná technológia gravírovania a UV potlače sa postará o to, aby bola spomienka v dreve zasadená navždy. Ak ju navyše doplníte o dátum svadby, prípadne svadobné monogramy, originálny darček na pamiatku je na svete.

 

Mikrobylinky, minikvietok alebo sukulent v roztomilej verzii

Podobne, ako v prípade machu, aj sukulet alebo drobná rastlinka predstavujú milú pozornosť, ktorá v sebe nesie kúsok prírody. Záleží už potom len na šikovnosti hostí, či sa im podarí vypestovať si rastlinku do plnej krásy. Tak im môže pohľad na ňu pripomínať vašu svadbu. Nenáročné sú najmä sukulenty alebo obľúbené fialky, či zdravý hit tohto roka – mikrobylinky.

mini sukulenty pre svadobčanov

Handmade výrobky na pamiatku výnimočného dňa

To, že boli súčasťou vašej svadobnej hostiny, môže vašim najbližším pripomínať aj originálny handmade výrobok. Stačí, ak sa poobzeráte po skutočne bohatej ponuke darčekov pre svadobných hostí a nájdete kúsok, ktorý vám padne do oka. Gravírovaná vidlička s dátumom svadby, voňavé bylinkové vrecúško, zátka na fľašu, látkový anjelik a podobné drobnosti zaručene vyčarujú úsmev na tvári svadobčanov.

 

Netradičné pochutiny v milom balení

Skvelým nápadom na darčeky pre svadobných hostí sú mini balenia rôznych menej tradičných trvanlivých produktov, z ktorých výrobou sa roztrhlo vrece. Poobzerajte sa po svojom okolí a celkom určite nájdete včelára, ktorý vám dodá minimedík v rôznej podobe alebo oslovte nejakú šikovnú gazdinú, ktorá vyrába domáce sirupy či marmelády. Úspech je zaručený.

 

Darčeky pre svadobných hostí vo vlastnej réžii

Nuž, a napokon, keď máte dosť času, nič vám nebráni pustiť sa do výroby vlastnoručne vytvorených pozorností pre svadobčanov. Bylinková soľ, magnetky, koláčiky šťastia, ovocné kože alebo pokojne i osviežujúce mini likéry zvládnete s trochou pomoci určite aj sami. Potom stačí doladiť balenie výrobou personalizovanej etikety alebo ho ozdobiť čipkou či mašľou a môžete si byť istí, že váš darček pre svadobných hostí zosobní výnimočnú atmosféru vášho dňa “D”.

Podarilo sa vám načerpať v našich tipoch inšpiráciu a už premýšľate nad tým, ako svoj nápad na darčeky pre svadobných hostí zrealizovať? Ak ste predsa len nenašli niečo, čo vás oslovilo, v ponuke personalizovaných darčekov nájdete množstvo iných drobností, v ktorých môžete nájsť ten pravý.

Pozrieť ponuku darčekov