8 darčekov, ktorými chytíte za srdce každého psíčkara | Blog
31.07.2022
DarčekyOdSrdca
2022-07-31 8 darčekov, ktorými chytíte za srdce každého psíčkara      Čas čítania: 3 min.

8 darčekov, ktorými chytíte za srdce každého psíčkara

Darčeky pre psíčkara dokážu potrápiť každého, kto by rád svojmu priateľovi alebo členovi rodiny so štvornohým miláčikom daroval milý darček od srdca. Hoci je na jednej strane skvelé, že viete, na akú tému sa zamerať, na druhej strane prichádza ku kameňu úrazu. Čomu konkrétne, čo súvisí so psom, by sa tak ten váš psíčkar potešil? Nech sa páči, malá inšpirácia.

Pripravili sme pre vás osem zaručených tipov na darček pre milovníka psov.

žena sa túli ku šteniatku francúzskeho buldočka

 

Dog tag – identifikačný štítok poteší a poslúži zároveň

Jedna z najhorších situácií, ktorá môže pre každého psíčkara nastať je, keď sa mu štvornohý priateľ zatúla. Hoci je dnes čipovanie psov povinné, urýchliť návrat domov pomôže dog tag. Na tento praktický a zároveň štýlový štítok môžete nechať vygravírovať údaje o majiteľovi, pomocou ktorých ho môže ktokoľvek, kto psíka nájde, kontaktovať. Dog tag na dlhej retiazke s obľubou používajú mnohí ako módny doplnok. Ak objednáte jeden aj pre majiteľa (napríklad s menom psíka), určite neurobíte krok vedľa.

 

Štýlový obojok s menom je trefný darček pre psíčkara

Ak sa vám nepozdáva dog tag, podobný personalizovaný darček pre psíčkara a vlastne i jeho psíka je obojok. Nie však obyčajný, aký kúpite v každom obchode pre zvieratá. Dnes existuje hneď niekoľko možností a široký výber obojkov, ktoré si môžete nechať vygravírovať, potlačiť alebo dokonca vyšiť podľa svojho želania. Ideálnou voľbou je meno psíka alebo opäť identifikačné údaje, ktoré by mohli byť nápomocné, ak sa náhodou chlpáč stratí.

 

Hrnček so spoločnou fotkou pre nerozlučnú dvojku

Milým a originálnym darčekom pre majiteľa štvornohého priateľa je personalizovaný hrnček. Skvelým tipom na potlač je napríklad trefný citát alebo spoločná fotka, ktorú zaručene nájdete medzi staršími fotografiami alebo ju môžete dokonca i potajomky za týmto účelom vyhotoviť. Nápaditá spomienka v podobe praktického hrnčeka sa zaručene stane obľúbeným hrnčekom na kávu alebo každodenné čajové rituály.

NÁŠ TIP: Ak si nie ste istý, ako sa o hrnčeky s potlačou starať, overené rady nájdete v článku Ako sa starať o hrnčeky, aby vám vydržali roky?

 

Tričká s motívom PLEMENÁ PSOV pobavia a zároveň potešia

Originálny darček s potlačou nemusí byť len hrnček. Ak hľadáte darček pre psíčkara, zaručene zabodujete, ak sa poobzeráte v ponuke tričiek s motívom PLEMENÁ PSOV. V množstve hotových motívov nájdite zodpovedajúce plemeno psa a ako čerešničku na torte ho môžete doplniť o originálny text alebo nápis. Takto môžete dokonca ošatiť celú rodinu. Stačí, ak si vyberiete farby a veľkosti tričiek, ktoré dokonale sadnú všetkým členom rodinného klanu.

Tričko so psom a vtipným nápisom

 

Darček pre psíčkara na voľné chvíle? Jednoznačne puzzle z fotky

Ak potrebujete tip na darček pre niekoho, kto zrovna nerád vystavuje na obdiv svoju náklonnosť k svojmu domácemu miláčikovi, puzzle z fotky rozhodne stojí za zváženie. Najmä, ak dotyčný obľubuje podobné hry alebo aktivity. Keď puzzle poskladá, je len na ňom, či sa rozhodne rozložiť si ho a nechať v zálohe ako aktivitu na vyplnenie dlhých zimných večerov alebo si ho vyvesí ako nástennú dekoráciu.

 

Obraz na plátne so psom vdýchne interiéru kúsok jedinečnosti

Mnohé rodiny absolvujú často fotenie u profesionála, ktorého výsledkom je jedinečný obraz na plátne. Vedeli ste však, že dnes nájdete aj fotografov, ktorí sa špecializujú na fotenie štvornohých miláčikov a domácich zvieratiek? A naozaj to s nimi vedia! Poukážka na fotenie a vyhotovenie obrazu z fotky je srdcovka, ktorú zaručene ocení ako darček každý psíčkar.

 

Praktický darček pre psíčkara – poukážka

Nie ste si istý, ako by obdarovaný zareagoval na osobnejšie tipy na darčeky, ako sú hrnček, obraz alebo tričko? V tom prípade sa inšpirujte naším praktickým tipom, ktorým isto nešliapnete vedľa. Darujte poukážku na nákup krmiva alebo doplnkov pre chlpáča, ktorú môže jeho majiteľ využiť na nákup podľa vlastného uváženia.

 

Keď má pes miesto nielen v srdci, ale aj v aute…

Peliešok doma v predsieni, vlastný koberček či obľúbené miesto na sedačke nie sú všetko, čo milovník psov pre svojho chlpáča vyhradil? Mnohí podnikajú so svojim psom aj vzdialenejšie cesty či dovolenky a vytvárajú im pohodlné a bezpečné podmienky aj v prípade, ak ich prevážajú autom. Pre tohto psíčkara je super tipom na darček tienidlo do auta s potlačou. Vtipný nápis, fotka alebo grafika zároveň všetkých upozornia, že je v posádke automobilu špeciálny pasažier.

Našli ste medzi našimi tipmi na darčeky nejaký, ktorý vás oslovil? V tom prípade stačí domyslieť detaily, nájsť ideálnu fotku alebo zistiť potrebné údaje a originálny darček pre psíčkara je na svete.

Objednať darček pre psíčkara