7 obrázkov, ktoré najčastejšie nosíme na tričkách | Blog
19.06.2015
DarčekyOdSrdca
2015-06-19 7 obrázkov, ktoré najčastejšie nosíme na tričkách      Čas čítania: 2 min.

7 obrázkov, ktoré najčastejšie nosíme na tričkách

Dokonalé prsia, osí driek či vypracované svaly okolie určite ocení. My však ponúkame alternatívu, ktorá vie nielen zaujať, ale aj rozosmiať, niečo odkázať či prekvapiť: tričká s originálnym obrázkom.

Možnosť dať si vyrobiť tričko so svojskou potlačou využíva mnoho ľudí. Je to jeden z našich najžiadanejších produktov. Ľudia chcú mať osobité tričko, prípadne darovať originálny darček.

Čo si u nás zákazníci najčastejšie dávajú tlačiť na tričká?

1. Vtipy

Neklesajú na duchu napriek všetkému. Na tričkách vidíme najrôznejšie paródie dopravných značiek, piktogramov, skomoleniny slávnych viet či obchodných sloganov. Niektoré sú naozaj vtipné a rozosmejú. No práve v tejto kategórii vymyslieť niečo originálne je naozaj fuška. Aj pre profesionála.

Vtipné tričká FaxCOPY

2. Poznávacie znamenia

Tričká určené na hromadné výjazdy táborov, škôl, firemných kolegov, turistov, tried. Oceňujeme praktickú stránku vecí, odporúčame krikľavé farby.

Firemné tričká FaxCOPY

3. Obrázky detí

Pri pohľade na roztomilé nevinné stvorenie sa roztápa aj tá najtvrdšia duša. A ešte keď sú tie deti naše vlastné! Rozkošnejší darček nevymyslíte. 

Tričko s obrázkom dieťaťa FaxCOPY

4. Obrázky psov či rodinné portréty

Je to podobná kategória ako predošlá, no riskujeme, že nie každý je psíčkar a páriky, súrodenci a iní členovia rodiny sa zvyknú nenávratne pohádať. 

Tričko so psom FaxCOPY

5. Spomienka (memento)

Slúžia pri špeciálnych príležitostiach, neskôr ostanú ako spomienka: lúčenie so slobodou, okrúhle narodeniny, originálne vyznanie lásky, nezabudnuteľná dovolenka. Obrázky ani text nekladú fantázii medze. Ale pozor! Na autora aj nositeľa môžu veľa prezradiť!

Tričko rozlúčka so slobodou FaxCOPY

6. Sviatky

Výzdoba na Vianoce či Valentína dosahuje megalomanských rozmerov: obydlia, obchoďáky, kancelárie...všade plno podivuhodných doplnkov. A tak to preskakuje už aj na tričká.

Tričko Will you be my Valentine? FaxCOPY

7. Morbídne anatómie

Fiktívne piercingy, trčiace kosti, super svaly či prsia, chlpy, dojem nahoty či nakreslená tráviaca rúra v životnej veľkosti. Ocenia milovníci čierneho humoru, fanúšikovia Marilyna Mansona či rodinky Adamsovcov.

Tričko s kostrou FaxCOPY

Vymyslieť si fakt dobré tričko je výzva. Ale ak sa podarí, ste hitom kancelárie, oslavy, facebooku či internetu. A publikum si ho zapamätá dlhšie než dokonalé krivky. Tak do toho!

 

Chcem vlastné tričko