5 neobyčajných tipov na darček s fotkou | Blog
09.12.2015
DarčekyOdSrdca
2015-12-09 5 neobyčajných tipov na darček s fotkou

5 neobyčajných tipov na darček s fotkou

Ste názoru, že darček si môžete dopriať maximálne dvakrát do roka na narodeniny a Vianoce? To určite nie! Potešte sa čo i len maličkosťou. Zaručujeme bezprostrednú radosť a dobrý pocit.

Nie je treba kupovať drahú kozmetiku alebo oblečenie, aby ste sa cítili dobre. Krásu nájdete práve v malých drobných veciach, ktoré môžete zdieľať aj s ostatnými. Skvelým príkladom sú darčeky, ktorých základom je fotka. S trochou snahy si ich vytvoríte sami.

1. Puzzle

Kto sa občas nechce vrátiť do detských čias, aby znovu skladal lego alebo chystal Barbi a Kena na záhradnú party? Na to, aby ste boli aj v dospelosti objavili čaro detskej hravosti, nemusíte nájsť svoje staré dobré hračky. Stačí vám kúpiť si puzzle. Avšak zabudnite na to, že máte na výber z obmedzeného počtu obrázkov prírody, zvierat či iných motívov, na puzzle použite svoju vlastnú fotku. Jeho skladanie sa stane ešte zábavnejším. Budete opäť v zázračnom detskom svete.

2. Pexeso

pexeso z vlastných fotiek, Darčekyodsrdca.sk

So sedmovými kartami, ktoré si vyskladáte z fotiek obľúbených obrázkov, sa určite dobre zabavíte. Ak si opäť chcete zaspomínať na detstvo a občerstviť si pamäť, zahrajte si pexeso. Ale opäť nie nejaké obyčajné. K pexesu si môžete vybrať až 20 vlastných fotografií! Zaberie vám to väčšie množstvo času, ale výsledok bude stáť za to. O chladné zimné večery máte s priateľom postarané.

Muž a žena v podobnom tričku s potlačou, Darčekyodsrdca.sk

3. Tričko pre neho aj pre ňu

Motýliky v bruchu a myšlienky v oblakoch, to sú znaky čerstvého zaľúbenia. So svojou polovičkou chcete tráviť čo najviac času a prekvapenia sú na dennej báze. Dlho, dlho dumáte nad tým, aký darček ho/ju na Vianoce poteší.

Chalanovi sa nebude páčiť niečo romantické, milé a ružové ako vám. Myšlienkové pochody v mužskom mozgu znejú približne takto: „Kupovať dievčaťu darček? Sám? To nie, radšej knihu…”

Ale predsa o jednom darčeku, ktorý poteší aj jeho, aj ju, vieme. Tričkami pre páry sa budete dokonale dopĺňať. Motív na tričkách vyberte spolu. Vtipu sa medze nekladú.

4. Nákupná maniačka

Je z vás poriadna nákupná maniačka, ktorá nechodí bez tašky ani na krok? Originalita oblečenia a doplnkov vás odlíši od ostatných. Z plátennej tašky, s ktorou chodíte do obchodu, môže napríklad žiariť vaša obľúbená filmová hviezda.

5. Kalendár s fotkou

Stolný kalendár s vlastnými fotkami, Darčekyodsrdca.sk

Koniec roka je tým správnym časom na rozhliadnutie sa po štýlovom kalendári na ďalší rok. Namiesto toho, aby ste si kúpili ďalší nudný kúsok, vyrobte si vlastný, originálny. Zostavte si ho zo srdcu blízkych motívov, citátov alebo obrázkov s domácimi miláčikmi. Fotky s priateľom či s rodinou majú svoje osobité čaro.

 

Chcem si pozrieť všetky fotodarčeky