5 miest v domácnosti, kde vynikne fotoplátno | Blog
17.01.2017
DarčekyOdSrdca
2017-01-17 5 miest v domácnosti, kde vynikne fotoplátno

5 miest v domácnosti, kde vynikne fotoplátno

Či už obraz, séria rodinných momentiek, alebo fotoplátno, každá z týchto možností skrášlenia bytu si vyžaduje starostlivé umiestnenie. Povieme vám o tých najčastejších miestach, ktoré sú pre ne typické.

1.  Obývačka

Prvou a azda aj najlogickejšou možnosťou je obývacia izba, do ktorej sa veľakrát doslova pýtajú farby, ktoré by oživili priestor. Tým najtypickejším voľným pľacom je stena nad sedačkou.

Avšak miest, ktoré sa v obývačke hodia na umiestnenie fotoplátna, je viac. Napríklad voľná stena nad krbom, kde si dáte obraz so zaujímavým motívom. Výber záleží od vášho vkusu, ale určite nezabudnite myslieť aj na farebné kombinácie v priestore.

Fotoobraz môže byť krásnym akcentom celej miestnosti! Naše fotoobrazy si môžete vybrať v štandardnom, ale aj vlastnom rozmere. U nás sa môžete spoľahnúť na kvalitnú tlač na odolnom polyesterovom plátne.

Obývačka v prírodných a hnedých farbách

2. Spálňa

Ďalším miestom, kde zažiari fotoplátno, je vaša spálňa. Chcete do svojho obrazu vložiť tých najcennejších ľudí vo svojom živote alebo sa radšej pohrať s abstraktným umením? Umiestnite svoje plátno nad posteľ. Ak vám nezapasuje fotoobraz, stenu nad posteľou môžete príjemne skrášliť nejakou peknou nálepkou. 

Spálňa ladená do modrej farby

3. Čo tak v kuchyni?

V súčasnosti sú veľmi obľúbené otvorené priestory, najmä obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou. Ak máte tú možnosť mať jedálenský stôl pri stene, obraz môže pokojne visieť nad ním. Zlaďte ho s farbou sedačky, koberca alebo kuchynskej linky. Obraz môže byť jedno- alebo viacdielny, rozmery a prevedenie si určíte sami.

4. Pracovňa

Podľa feng shui sú pre každú izbu dobré iné farby. Pracovňa alebo obývačka majú byť ladené do výraznejších farieb, zatiaľ čo spálňa by mala byť oddychová (odporúčané sú svetlé pastelové farby). Nebojte sa teda oživiť pracovňu výrazným červeným alebo oranžovým prvkom. Je vedecky dokázané, že červená farba vedie k aktivite či žltá vás optimisticky naladí.

5. Vstup do bytu

Chcete sa hneď vo dverách zvítať so svojím obľúbeným hercom alebo dať pozdrav svojmu škrečkovi ešte predtým, ako ho uvidíte naživo? Využite na to chodbu a fotoobraz, ktorý si sami pomocou pár klikov vytvoríte.

Kvalitné a cenovo dostupné plátna s fotkou nájdete na Darcekyodsrdca.sk. Ak by ste mali problém s objednávkou, pozrite sa na najčastejšie otázky, ktoré ľudí väčšinou zaujímajú. Samozrejme, kedykoľvek sa nám môžete ozvať na našej zákazníckej linke.

 

Chcem vlastný fotoobraz