4 zábavné spôsoby vytvorenia rodinného albumu | Blog
09.02.2016
DarčekyOdSrdca
2016-02-09 4 zábavné spôsoby vytvorenia rodinného albumu

4 zábavné spôsoby vytvorenia rodinného albumu

Ako oživiť rodinné spomienky inak ako zastrčením fotiek do albumu? Vytvorte si alternatívne skladačky fotiek, či už kreslením, ekologickým zužitkovaním starého predmetu, alebo pomocou magnetiek, ktoré sa dajú pripnúť na chladničku.

1.  Nakreslite hoFotoalbum rodinný strom

Vo vašej obývacej izbe alebo spálni môže vyrásť strom, ktorý však namiesto ovocia ponesie na svojich konároch rodinné fotky. Určite ste už takýto strom videli ako tapetu. Zábavnejšie však je, keď si ho môžete vyrobiť z papiera alebo výkresu sami.

Ak máte deti, spravte si kreatívne poobedie. Ku košatému stromu pridajte okienka, kde umiestnite vytlačené fotky. Alebo vedľa stromu nakreslite šnúru na oblečenie a vyvešajte naň fotky svojich detí a rodiny. Fotoalbum vo forme stromu si prispôsobte podľa svojich predstáv.

2. Zaveste ho

Ak chcete spestriť prostredie domácnosti, pridajte jednoduché doplnky. Dlho ste nevedeli, ako využiť tú pravú stenu v spálni alebo čo pridať nad konferenčný stolík v obývačke? Prázdne miesta zaplňte fotkami rodinných príslušníkov. Budete mať všetky dôležité spomienky pokope a na očiach. Pre kvalitne vytlačené fotky a rýchly servis využite služby FaxCOPY.

Stena v obývačke s obrazmi

3. Pripnite ho

Keď vás pochytí hlad, prvá vec, ku ktorej zamierite, je zaiste chladnička. Ženy trávia pri pohľade na ňu veľa času zo svojho života. Muži sa na ňu dívajú, keď precvičujú svoj biceps otváraním jej pravého či ľavého krídla.

Tak či onak, každý ju vie skrášliť fotografiami detí, domácich miláčikov či na nej dokonca spraviť mini rodokmeň. Namiesto klasického rodinného albumu si ho spravíte v netradičnej forme pomocou fotomagnetiek.

Môžete si vybrať z okrúhleho alebo obdĺžnikového tvaru. Okrúhla fotomagnetka má priemer kruhu 5 cm, rozmery obdĺžnikovej sú 9,5 x 6 alebo 10 x 15 cm. Jej rohy sú mierne zaoblené.

Fotomagnetka rodiny, Darčekyodsrdca.skFotomagnetka s dieťaťom, Darčekyodsrdce.sk

K fotke sa dá pridať text, napríklad iba meno. Z vašej strany stačí, keď nám dodáte kvalitné fotografie, to znamená také, ktoré majú rozlíšenie minimálne 5 pixelov na 1 mm tlače. Pošlite ich vo formáte jpg alebo png a o ostatné sa postaráme my.

 

4. Pretvorte staré okno

Aj keď ladíte svoj byt do moderného šatu, neuškodí mu vybočiť zo stereotypného dizajnu. Krásnym retro doplnkom môže byť práve staré okno, ktoré dozdobíte fotografiami podľa svojho vkusu. Kontrastné zošúchané pozadie s farebnými fotkami mu pridá na atraktívnosti.

Páčili sa vám nápady na zmodernizovanie rodinného albumu?

Okrem týchto možností ešte môžete vylepšiť váš interiér aj inými fotopredmetmi. Napríklad klasickými obrazmi s vlastnými fotkami, kalendárom alebo nástennými hodinami. Výber záleží len na vás. Myslite hlavne na to, aby sa vaša domácnosť stala miestom, kam sa vraciate najradšej.