4 darčeky pre ženy, ktoré sú prešľapom na plnej čiare | Blog
31.03.2016
DarčekyOdSrdca
2016-03-31 4 darčeky pre ženy, ktoré sú prešľapom na plnej čiare

4 darčeky pre ženy, ktoré sú prešľapom na plnej čiare

Ktorá žena nemiluje darčeky, tak tá klame. Kytica kvetov, čokoláda alebo akákoľvek drobnosť poteší. Muž, ktorý však daruje svojej priateľke fotku samého seba so šlabikárom v ruke, si prinajmenšom koleduje o problém.

Žena s krabicou v tvare srdca

Darčeky sú dvojsečnou zbraňou. Nehovoríme o tom, že sa netrafíte do jej vkusu pri výbere náušníc, ale o tom, keď spravíte prešľap na plnej čiare. Čo možno za takéto fiasko považovať? Niekoľko darčekov, ktorým sa radšej vyhnite, aby ste neskončili s tichou domácnosťou a nevrlým pohľadom na niekoľko týždňov. 

1.  Schudni, pomôžem ti

Všimli ste si partnerove narážky na váš nie veľmi štíhly zadok? Občasné podpichovania môžu byť bežné. Seriózne sa nad nimi nezamyslíte až dovtedy, pokým vám na narodeniny nedaruje „diétny balík”. Nie, prosím vás, balíky na chudnutie môžete darovať sebe, ale nie svojej partnerke. Muži, ak ste už zabudli na legendárnu ženskú vetu (Som tučná?), na ktorú existuje iba záporná odpoveď, tak práve ona vám pripomenie toto tabu. Ak vaša priateľka bude chcieť chudnúť, sama si zoženie, čo potrebuje.

2.  Všetko pre bezpečnosť, ale môjho auta

Zaiste je užitočné, aby vám auto bezpečne slúžilo veľa rokov. A je úplne normálne, že k nemu máte priam až milostný vzťah. Filter alebo tienidlo do auta jej však nekupujte. Bolo by zjavné, že ten darček ste kúpili sebe a nie jej.

Iný prípad je, samozrejme, ten, keď je vaša žena napoly mužom, teda miluje autá – vtedy sa na autodoplnku do sýtosti vybláznite. Neváhajte jej kúpiť napríklad originálne tienidlo s potlačou

3. Obraz s fotkou samého seba

Ak nechcete vyzerať ako egocentrický maniak, tak tento nápad tiež hoďte do koša. Niektorí muži majú ešte trúfalejšie nápady a to dať svojej milovanej portrét seba samého zo základnej školy.

Úplne iné je, keď dáte zarámovať vašu peknú spoločnú fotku. Tento fotoobraz jej bude pripomínať pekné chvíle vášho vzťahu. Obrazy si ľahko vytvoríte na našej stránke. Potrebujete k tomu iba vlastnú fotografiu.

4. Len nie dvakrát to isté

Ak vám dochádza kreativita, tak určite nezúfajte. Na internete nájdete veľa inšpirácie na originálny darček. Čo vám však neodporúčame, je opakovať ten istý darček dvakrát. Ak ste jej kúpili hrnček, tak jej ho už na ďalší rok nekupujte.

Takto áno! Darčeky s fotkou, ktoré sú povolené

Radšej siahnite po kalendári s fotkami a zvoľte doň motívy jej domáceho miláčika či dokonca športu, ktorý nadovšetko miluje. Milé darčeky sú fotomagnetky, ktoré môžu vytvoriť váš spoločný fotoalbum doma na chladničke.

Náš skrytý tip je napísať jej báseň na vlastnoručne vyrobenú pohľadnicu. Keď vôbec nemáte básnické črevo, hľadajte zaujímavé verše na internete, o to viac ocení vaše úsilie. Na druhú stranu pohľadnice môžete dať svoju spoločnú fotku. Tým jej srdce zaiste potešíte. :)