3 možnosti, ako kreatívne využiť fotomagnetky na chladničke | Blog
22.09.2016
DarčekyOdSrdca
2016-09-22 3 možnosti, ako kreatívne využiť fotomagnetky na chladničke      Čas čítania: 2 min.

3 možnosti, ako kreatívne využiť fotomagnetky na chladničke

3 možnosti, ako kreatívne využiť fotomagnetky na chladničke

Na chladničke mávame pripnuté rôzne papiere či pripomienky. Kedy mám ísť k lekárovi, koľkého má babka narodeniny alebo čo potrebujem kúpiť na tvarohovú štrúdlu. Chladnička sa stáva akýmsi diárom, ktorý máme stále na očiach. No čo tak ju využiť trošku kreatívnejšie? Máme pre vás niekoľko geniálnych riešení s fotomagnetkami.

Nápisy na chladničkách nám neslúžia iba ako pripomienkovače, ale aj ako odkazy medzi členmi domácnosti. Vety typu: Večeru máš v chladničke alebo Prídem neskoro večer, sa stali rýchlym a ľahkým zdrojom komunikácie a chladnička sa stala komunikačným kanálom. (Ani mobily a Facebook nepotrebujeme :). 

Niekedy je z nej pekné urobiť miesto pre vyjadrenie lásky. Odkaz s tromi najobľúbenejšími slovami je milým prekvapením a spestrením bežného dňa.

Dobre, priznajme si, toto nie je veľmi kreatívne. Ale predsa to poteší a zahreje pri srdiečku.

A čo hovoríte na niečo takéto?

Magnetka s dievčaťom a nápisom Markovi z lásky

Fotomagnetky – čo by ste o nich mali vedieť

Keď chcete ozdobiť svoju chladničku niečím skutočne špeciálnym, zaobstarajte si fotomagnetky. Sú to jednoduché magnetky z hliníkového plechu v obdĺžnikovom či okrúhlom tvare. Ich prednosťou je, že si môžete zvoliť vlastnú fotku, ktorú na nej chcete použiť. Tak si na svojej chladničke vytvoríte jedinečné obrázky, zbierky a spomienky. Že stále neviete, ako by mohli fotomagnetky skrášliť vašu chladničku? Začítajte sa do niekoľkých tipov, ktoré sme si pre vás nachystali. 

Chcem vlastnú fotomagnetku

 

 

 

Magnetky na chladničke

1.  Zbierka toho, čo milujete

Väčšina z nás má svoje hobby. Či už je to hra na gitare, autá, vojnová tematika, cestovanie, alebo zvieratá. Ak máte vytvorenú zbierku na nástenke v izbe, preneste ju na chladničku vo forme magnetiek.

Urobte si zbierku cestovateľských momentov či dajte dokopy všetky fotografie hradov a zámkov, ktoré sa vám páčia. Je to na vás, pretože sa nemusíte ničím limitovať. Vaša chladnička sa stane odrazom toho, čo máte radi a na čo je vám príjemné sa pozerať. 

 

Čísla

 

2. Naučte školáka počítať

Ak máte doma prváčika, chladničku môžete využiť aj na učenie sa. Deti sú predsa kreatívne stvorenia, a preto ich iste poteší, keď sa s nimi nebudete učiť za stolom s učebnicou matematiky, ale hravo - s fotomagnetkami číslic.  

 

 

 

3. Mama, otec, dcéra, syn...a prečo nie celý rodokmeň

O tom, že rodinný album sa dá spraviť zaujímavými spôsobmi, sme už písali článok na našom blogu. Jedným z bodov, ktoré sme opisovali, bolo aj pripnutie fotiek na chladničku. Týmto spôsobom si pokojne môžete na chladničke vyskladať aj celý rodokmeň. :) K fotkám je možné pripísať text.

Na našej stránke si fotomagnetky kúpite v rôznych rozmeroch. Okrúhla magnetka má priemer 5 cm, pričom pri obdĺžnikových si viete vybrať z dvoch typov – 9,5 x 6 cm a 10 x 15 cm. 

Teraz ste ma naozaj presvedčili, také chcem aj ja!

 

 

Ako sa vám páčili naše tipy na využitie fotomagnetiek? Napadli vám nejaké iné, vlastné? Chladnička je skvelým miestom, ktoré vie vašu domácnosť pekne zútulniť. Bola by škoda to nevyužiť.