10 tipov, ako premeniť byt na hniezdočko lásky | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

26.01.2018
DarčekyOdSrdca
2018-01-26 10 tipov, ako premeniť byt na hniezdočko lásky

10 tipov, ako premeniť byt na hniezdočko lásky

Túžite vytvoriť z vášho bytu útulný domov pre dvoch? Chce to len trochu ženskej ruky a zopár drobných úprav. Nebojte sa, nepotrebujete robiť žiadne prestavby. Rovnako ako lásku, aj príjemné bývanie tvoria maličkosti.

Pár zariaďuje bývanie

Na to, aby ste dosiahli v byte príjemnú a romantickú atmosféru, vám postačia doplnky a drobné dekorácie. Vankúše, hrnčeky alebo vešiaky – to všetko sú obyčajné predmety, ktoré môžete premeniť na neobyčajné doplnky.

Navyše, moderná potlač umožňuje personifikovať doplnky pomocou obľúbených citátov, spoločných významných dátumov alebo fotografií. Prinášame vám zopár tipov, ako vytvoriť to správne hniezdočko lásky. No nezabudnite na to, že všetko treba robiť s mierou.

 

Začnite od vchodových dverí

Už pri vstupe do bytu ukážte, že v ňom žijú dve spriaznené duše. Na výber máte rôzne dekorácie na dvere, ale aj rohožky s nápismi. Aj obyčajný text „Vitaj doma“ zahreje pri srdci po náročnom dni.

 

Obraz ako spomienka na vaše spoločné chvíle

Ak chcete svoje steny ozdobiť niečím originálnym, riešením je fotoplátno. Obraz na plátne si vytvoríte jednoducho, online. Pri objednávaní vám pomôže video návod. Skôr ako sa pustíte do výberu fotografie, prečítajte si odpovede aj na často kladené otázky pri objednávke fotoplátna. Dozviete sa aj to, akú kvalitu by mala mať vhodná fotografia.

 

Vankúše s potlačou vašej fotografie

Vankúšov nikdy nie je dosť a dokážu zabezpečiť to správne pohodlie pre oboch. Vďaka ich farebnej i tvarovej variabilite sú univerzálnym doplnkom každej spálne či obývacej izby. Originálny kúsok získate vďaka kvalitnej potlači. Ak nie ste fanúšikom vlastných fotografií na textile, môžete si nechať vankúš ozdobiť napríklad textom alebo ľubovoľným iným motívom.

Na výber máte medzi vankúšmi s výplňou, ale aj samostatné obliečky bez výplne. V našom e-shope ponúkame potlač bavlnených, saténových vankúšov, ale aj mäkkých plyšových vankúšov.

 

Napíšte to na stenu

Netradičným riešením prázdnych miest na stene sú nálepky. Skúste spoločne s partnerom popremýšľať, aké motto alebo citát vás vystihuje. Môžu to byť texty o láske, práci, hodnotách alebo rodine.

 

 

 

Kde sú moje kľúče?

Od každého hniezdočka lásky sú kľúče, ktoré potrebujú miesto, kde ich vždy nájdete. Pomôže vám vešiak pri vchodových dverách. Takýto milý a praktický doplnok si hravo vyrobíte aj sami. Potrebujete len dva vešiaky na kľúče, drevenú doštičku a fixku. Vešiaky prilepte alebo našraubujte na dosku a pod každý napíšte meno.

 

 

 

Plánujte spoločne – do kalendára s vašimi fotkami

Romantický víkend vo dvojici? Kreatívny workshop? Nech už spolu plánujete čokoľvek, zapíšte si to do kalendára. Na spoločné plány sa perfektne hodí kalendár s vašimi fotografiami alebo rôzne iné typy originálnych kalendárov. Môžete si vybrať medzi nástennými a stolovými kalendármi. V prípade stolových nájdete kalendáre mesačné, dvojtýždenné a týždenné.

 

Personifikované doplnky v kúpeľni

V kúpeľni všetko začína pri dvoch kefkách. Nimi však zariaďovanie zďaleka nekončí. Môžete pridať aj župany s potlačou alebo uteráky s vašimi iniciálkami. Ak uprednostňujete menej romantiky, poobzerajte sa po vtipných rohožkách.

 

Vaše iniciály ako moderná dekorácia na stenu

Veľmi zaujímavou alternatívou, ako vyplniť prázdne steny vo vašom byte, sú drevené písmená. Môžete z nich vytvoriť nápis, alebo ich použiť samostatne ako vaše iniciály. Drevené písmená sa perfektne hodia do spálne alebo chodby.

 

Balkón na dlhé rozhovory

V prípade, ak vlastníte byt s balkónom, nepoužívajte ho iba na odkladanie vecí. Zariaďte si ho ako ďalšiu izbu. Košík s dekami, lampáš so sviečkou, dve stoličky a malý stolík bohato postačia na romantické posedenie pri víne.

 

 

 

Čerstvé kvety ako čerešnička na torte

Aj ten najlepšie zariadený interiér potrebuje kúsok prírody. Život do bytu vnesú práve kvety. Čerstvé rezané kvety sa hodia prakticky na akékoľvek miesto v byte a dotvoria príjemnú a romantickú atmosféru.

Pevne veríme, že sme vás inšpirovali a využijete niektorý z našich tipov. Ak vás oslovili originálne doplnky s potlačou, pozrite si našu kompletnú ponuku, kde nájdete okrem vankúšov alebo fotoplátien aj magnetky, zástery, hrnčeky a mnoho iných predmetov.

 

Chcem si objednať originálny doplnok