Toto sú najčastejšie motívy nástenných hodín. Inšpirujte sa | Blog
01.04.2016
DarčekyOdSrdca
2016-04-01 Toto sú najčastejšie motívy nástenných hodín. Inšpirujte sa

Toto sú najčastejšie motívy nástenných hodín. Inšpirujte sa

Tak isto, ako môžete vymeniť nudnú stoličku za retro sedačku, tak sa môžete pohrať s dizajnom nástenných hodín vo vašej izbe. Aký motív zvoliť? Inšpirujte sa týmito tromi, ktoré najčastejšie využívajú naši zákazníci.

Rodina, ako ináčHodiny s bábätkom, Darčekyodsrdca.sk

Veľmi sme vás týmto bodom neprekvapili, však? Nech už sme kdekoľvek, chceme sa cítiť dobre a najlepším liekom na to sú ľudia, ktorých máme radi. Či už je to partner, alebo kamarátka, s ktorou si poviete všetky tajomstvá, patria do „rodiny”. Nástenné hodiny s ich fotkou sú skvelým darčekom pre vás aj pre nich.

Hodiny s mačkou, Darčekyodsrdca.skPes, papagáj či dikobraz

Medzi domácich miláčikov už dnes nepatrí iba mačka alebo pes. Citový vzťah si vieme vybudovať aj k spevavému papagájovi alebo prítulnému dikobrazovi. Fotku si môžete zvoliť akúkoľvek, buď zvieratko samo alebo vašu fotku s ním na prechádzke či pri domácej pohode. Alternatívou je fotoplátno.

Hory alebo dovolenka pri mori

Nečudo, že ľudia robia tisíce záberov na dovolenkách či horských túrach, chcú si uchovať spomienky a zážitky z pekných miest. Odniesť si krásy vrchov či špliechajúce vlny na rannom pobreží.

Vlastnú fotku vám vieme vytlačiť na rôznych zaujímavých predmetoch. Nielen na nástenných hodinách, ale aj na ďalších fotodarčekoch, akými sú podložka pod myš či hrnček.

Ako na to objednávku?

Objednávka nástenných hodín je jednoduchá. V článku: Návod, ako vytvoriť nástenné hodiny s fotkou, sme v bodoch opísali kroky, ktoré musíte spraviť. Hodiny si môžete vybrať buď okrúhle, alebo štvorcové, s rímskymi či arabskými číslicami a rôznymi farebnými schémami. Nezabudnite na to, že fotografia, ktorú chcete na hodinách mať, by mala byť v dostatočnej kvalite. Farebné označenie vás upozorní, či je v poriadku alebo by ste ju mali zmeniť. 

 

Chcem si objednať nástenné hodiny