Potlač na tričká: Čo je štýlové a len tak ľahko nevymizne z módy? | Blog
03.07.2017
DarčekyOdSrdca
2017-07-03 Potlač na tričká: Čo je štýlové a len tak ľahko nevymizne z módy?

Potlač na tričká: Čo je štýlové a len tak ľahko nevymizne z módy?

Móda je premenlivá ako letné počasie. Pokým jeden rok niečo „letí“, ďalší rok to môže nenávratne upadnúť do zabudnutia. Tento osud, našťastie, nestihol tričká s potlačou, ktoré sa stále tešia veľkej priazni.

Pásikavé tričko s nápisom "Pod tričkom nevyniknem"

Tričká sa nosili pred päťdesiatimi rokmi a nosia sa aj teraz. Bez hanby ich môžete nosiť do práce s riflami alebo elegantnou sukňou. V tričku chodievame na rande, ale nosíme ho aj doma. Je totiž pohodlné a ak má trefnú potlač, môže byť aj veľavravné. :)

Samozrejme, tomuto trendu sa nevyhla ani móda, ktorá začala vymýšľať pútavé tričká s nápismi, v ktorých sa odrážajú vaše životné postoje či aktuálna nálada. Bez problémov si môžeme kúpiť feministické tričko, ktorým odplašíte každého chlapa, tričko, ktoré podčiarkne vaše tvrdohlavé ego, ale aj také, ktorým iným vyčaríte úsmev na tvári. 

Nápisy (ne)motivačné

Vizuál tričiek pracuje s najrôznejšími motivačnými nápismi, ale veľkú časť textovej potlače tvoria aj sarkastické nápisy. To, k čomu máte bližšie, viete vy sami. :)

Snažia sa zaujať písmom

Módni tvorcovia nás prekvapujú zaujímavou typografiou. Ak chcú zvýrazniť práve dizajn a nie text, využívajú rôzne okrasné písma, ktoré na tričkách pekne vynikajú. S desiatkami písem sa teda už nestretneme len vo Worde pri písaní článku, ale aj na oblečení.

Nápady za cenu zlata

Okrem veľkých značiek začali navrhovať unikátne tričká s potlačou aj Slováci, ktorí si zo záľuby spravili biznis. Známa herečka Kristína Farkašová uchvátila pásikavými tričkami so sarkastickými nápismi, ktoré sa dnes vo veľkom predávajú. No aj iní slovenskí tvorcovia obohatili módu o skutočne zaujímavé kúsky. Výber toho najzaujímavejšieho z domácej produkcie nevšedných tričiek nájdete v tomto článku.

Vyrobte si tričko so zľavou

Tričko s potlačou, ktoré ulahodí vášmu vkusu, dozaista nájdete v niektorej z uvedených značiek. No ak chcete nosiť tričko s fotkou vášho jediného psa, veľkej rodiny alebo chcete využiť svoju kreativitu a vymyslieť vlastný vtipný nápis, potom si ho musíte vyrobiť sami.

Nie je nič jednoduchšie, ako si tričko doslova vyklikať v pohodlí svojho gauča. Vyberte si obrázok či text, ktorý na ňom chcete mať, a o ostatné sa postaráme my. Využite zároveň našu akciu, keď môžete mať dve tričká s rovnakou potlačou za výhodnú sumu. Druhé tričko, ktoré dostanete iba za polovicu, môžete podarovať napríklad svojej polovičke. :)

 

Získajte unikátne tričká s potlačou