Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma opísaná skutočnosť a Vašu sťažnosť som preveril.Objednávku ste zadávali osobne v predajni priamo obsluhujúcemu grafikovi, objednávka 4239352 presne identická ako staršia 4091717. Tričko sa bolo spracované technológiou DTG v centrálnej výrobe rovnako ako v predošlej objednávke. V oboch prípadoch boli tričká vlastné, prinesené na potlač zákazníkom (s odstupom pol roka nevieme už určiť, či samotné tie trička boli identické).Prte detailné preverenie by bolo potrebné obe tričká priniesť na posúdenie, aby sme vedeli zistiť, kde mohla nastať chyba a v čom je prípadne problém. Jedna z možností je, že ak druhé tričko na rozdiel od prvého nebolo úplne biele (stačí aj malý rozdiel), tak pri tlači sa pod budúcu potlač najskôr nanáša vrstva bielej podkladovej farby, aby samotná potlač mala verné farby. Ak prvé tričko bolo úplne biele a druhú tričko malo mierne iný odtieň, mohla práve podkladová biela farba spôsobiť hrubšiu vrstvu potlače na druhom tričku. Tento postup je však správny a obvyklý. Ospravedlňujem sa za prípadný problém z našej strany a po predložení oboch tričiek zistíme, čo sa stalo a pokiaľ sme urobili chybu, samozrejme ju napravíme alebo Vás aspoň primerane odškodníme.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Alexandra
Potlac, urobili presne taku, aku som nechcela, napriek tomu, ze som jasne špecifikovala, ze ma ist o identicku potlač ako na predošlej objednavke