Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknuté nedorozumenie. Na našej stránke máme uvedené štandardné dodacie lehoty pre základné typy, strihy, farby a veľkosti tričiek, pričom tam máme aj uvedené, že ostatné tričká sú na objednávku a dodacia lehota je predĺžená vo všeobecnosti o 6 pracovných dní tričká (obvykle ale menej).Vami objednané tričko vo farbe "kobaltová modrá" je v kategórii na objednávku. Objednávku ste zadali 15.8. (piatok) v odpoludňajších hodinách, štandardná dodacia lehota by bola do utorka 19.8., keďže sa však jednalo o neštandardnú farbu, tričko sme museli najskôr objednať od výrobcu a základná dodacia lehota sa tým predĺžila o 5 pracovných dní do 26.8.. Tričko ste mali pripravené na prevzatie 22.8.2025, teda v deklarovanej dodacej lehote.Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Duli
Ďakujem za informáciu. S pozdravom D. BuchtováNeobsahuje vírusy.www.avg.compo 1. 9. 2025 o 9:26 Karol Dittinger napísal(a):
Duli
Nepáčilo sa mi, že mi bolo napísané, že mi v určitý deň a čas doručia zásielku a prišla až o dva dni.....mali by byť na internete pravdivé informácie....