Vtipné šálky, ktoré vám vyčarujú ranný úsmev | Blog
16.10.2017
DarčekyOdSrdca
2017-10-16 Vtipné šálky, ktoré vám vyčarujú ranný úsmev

Vtipné šálky, ktoré vám vyčarujú ranný úsmev

Úsmev na tvári hneď ráno? Áno, aj to sa dá. Stačí, ak spojíte teplý nápoj, pekný hrnček a trochu lásky. S pekným hrnčekom vám vieme pomôcť. Pozrite si zopár tipov, ako si vytvoríte ten svoj jedinečný.

 

Káva s úsmevom

 

Sychravé jesenné počasie nám na nálade nepridáva. Pre mnohých z nás je ranné vstávanie takmer nadľudský výkon. Práve v takýchto chvíľach pomôže hrnček toho, čo máte najradšej. S vtipnou šálkou budete mať okrem zahriateho tela aj úsmev na tvári.

Zaujímavý hrnček si, samozrejme, môžete kúpiť, ale ak priložíte ruku k dielu, výsledok bude mať oveľa väčšiu hodnotu. Máme pre vás zopár nápadov, ako si vyrobiť vlastnú originálnu šálku.

 

Na skle maľované

Prvým zo spôsobov, ako si môžete vyzdobiť svoju obľúbenú šálku, sú farby na keramiku. Sú cenovo dostupné a obchody ponúkajú na výber množstvo farieb. Na šálku môžete maľovať či písať vtipné texty. Väčšinu farieb je potrebné nechať zaschnúť a následne na niekoľko minút vypáliť v rúre. Presné inštrukcie nájdete na farbách. Zvyšok je len na vašej fantázii.

Šálky s úsmevom

 

Šálka s odkazom

„Ľúbim ťa, miláčik.“ „Dobré ráno, mamička.“ Takýto odkaz na hrnčeku poteší každého. Veď to sú tie každodenné drobnosti, ktoré nám prinášajú do života pocit, že sme milovaní.

Hrnček na písanie odkazov si ľahko vytvoríte aj u vás doma. Budete potrebovať len šálku, tabuľovú farbu na sklo a kriedu. Farbu naneste v niekoľkých vrstvách na šálku a nechajte zaschnúť. Po 24 hodinách sa farba na šálke vypaľuje v rúre.

Šálka s odkazom

 

Fotografia plná energie

Jedným z najobľúbenejších spôsobov, ako získať krásny hrnček, je potlač. Rodinné fotografie, domáci miláčikovia, alebo veselé citáty sú žiadanými motívmi, ktoré potešia vás, ale aj každého obdarovaného.

Originálnu šálku získate u nás po pár kliknutiach.  Na výber máte z viacerých druhov hrnčekov od klasických, sklenených, či zlatých, až po šálky na latte. Navyše si môžete vybrať, či kupujete šálku pre ľaváka, alebo praváka, a tak bude potlač vždy na správnom mieste.

Šálka s prianím k narodeninám

 

Niečo pre skutočných „kreatívcov“

Na záver tu máme poslednú inšpiráciu pre vaše tvorivé ruky. Ak viete šiť, háčkovať, alebo štrikovať, môžete šálku obliecť do nového šatu. Háčkovaný sveter s filcovým srdiečkom nezaberie veľa času a výsledok bude perfektný.

Oblečené šálky

Inšpirácií a nápadov na vtipné šálky je skutočne veľmi veľa a je len na vás, čo je vášmu srdcu najbližšie. Pekný hrnček sa v domácnosti nikdy nestratí. Či už si ho vyrobíte vlastnoručne, alebo objednáte u nás, želáme vám do života príjemné rána a výbornú kávu.

 

Chcem si objednať originálny hrnček