Tip na univerzálny darček: Poznáte ŠPZ s vlastnou potlačou? | Blog
15.09.2021
DarčekyOdSrdca
2021-09-15 Tip na univerzálny darček: Poznáte ŠPZ s vlastnou potlačou?      Čas čítania: 3 min.

Tip na univerzálny darček: Poznáte ŠPZ s vlastnou potlačou?

Ak vaša fantázia už skutočne dosiahla svoje limity a vy opäť premýšľate nad netradičným darčekom s kúskom originality, máme pre vás dobrú správu. Skúste sa inšpirovať naším tipom na univerzálny darček – ŠPZ s potlačou. Koho môže takáto ešpézetka na mieru potešiť, aké sú detaily jej výroby a čo všetko môžete na ňu nechať potlačiť?

Auto s špz Just Married

 

Komu môžete ŠPZ s potlačou darovať?

Odpoveď je jednoduchá. Skutočne komukoľvek. Keďže sa jedná len o maketu (náhradu), ktorá neslúži ako alternatíva ku klasickej ŠPZ, obdarovaný môže byť hocikto. A dokonca, nielen jeden. ŠPZ-tka s vlastnou potlačou je obľúbeným darčekom pre novomanželov či dekoráciou svadobného auta. Mnohí manželia si ju potom nechávajú na pamiatku, aby im ich veľký deň “D” mohla pripomínať.

Druhou alternatívou je zanietený motorista, ktorý oslavuje narodeniny či meniny a vy by ste mu radi venovali niečo originálne. ŠPZ-tku s menom alebo vtipným nápisom si napokon môže vystaviť do okna svojho tátoša a pýšiť sa ňou pri každej ceste.

Rovnako môžete urobiť týmto originálnym darčekom radosť začínajúcemu šoférovi, vyslúžilému vodičovi z povolania alebo tak vytvoriť napríklad reklamu pre svoj autobazár, ktorého názov na ešpézetke v okne auta skutočne nikto neprehliadne.

 

Akým spôsobom a z akého materiálu sa ŠPZ s potlačou vyrába?

Ako sme už vyššie spomenuli, skutočne ide len o repliku, ktorá nenahrádza štátne poznávacie značky vydané dopravným inšpektorátom. Materiál, z ktorého je takáto ŠPZ s potlačou vyrobená, je plast bielej farby, ktorý je olepený potlačenou fóliou.

Keďže sa jedná o potlač vhodnú do exteriéru, nemusíte sa o jej trvácnosť obávať. Bez problémov odolá poveternostným podmienkam v podobe dažďa a dokonca i intenzívnemu slnečnému žiareniu do 60 °C. Celkom určite si ju tak motoristickí nadšenci môžu nejaký ten čas za oknom auta či kamióna ponechať. Vďačná je napokon i starostlivosť o takýto darček, ktorá spočíva v jednoduchom ošetrení vlhkou handričkou v prípade, ak sa ŠPZ zašpiní.

 

Dodanie online a rýchla výroba v predajniach

Zaujíma vás, ako dlho trvá jej výroba, keďže sa jedná o jeden z personalizovaných darčekov, kde sa dizajn upravuje na základe podkladov od zákazníka? ŠPZ s vlastnou potlačou si môžete pohodlne objednať online a o niekoľko dní (v závislosti od vyťaženosti) vám ho na zvolené miesto doručí kuriér (prípadne si ho sami vyzdvihnete). Ak vás však tlačí čas, v predajniach FaxCopy po celom Slovensku si ju môžete nechať vyrobiť expresne už do 2 dní.

 

Aký nápis alebo text si vybrať na ŠPZ s potlačou?

Skôr, než sa rozhodnete pre finálny nápis, je potrebné vziať na vedomie, že čím viac hlások, prípadne slov, bude obsahovať, tým bude text menší (a aj menej viditeľný). V prípade ŠPZ na svadbu si nastávajúce nevesty a ženíchovia volia najčastejšie nápis MLADOMANŽELIA alebo NOVOMANŽELIA. Populárna je aj anglická verzia JUST MARRIED.

Najčastejšie sa na ŠPZ potláča meno v dizajne klasickej evidenčnej značky vozidla, akú nájdeme na každom motorovom vozidle, prípadne prezývka či zdrobnenina.

špz s vlastnou potlačou

Výnimkou však nie sú ani vtipné nápisy. Nech sa páči niekoľko z nich prinášame ako inšpiráciu, ktorá vás možno osloví.

 

Vtipné texty na ŠPZ s vlastnou potlačou

Nelep sa mi na zadok

Keď vyrastiem, bude zo mňa Ferrari

Robím, čo môžem

Sponzor dopravnej polície

Rovnako dobrý ako za volantom, som aj v posteli

Šofér v zácviku

Trúbením moju rýchlosť nezvýšite

Trúb potichu, šofér spí

Chyť ma, ak to dokážeš

Čím budeš bližšie, tým pôjdem pomalšie

 

Ako ste iste stihli postrehnúť, ŠPZ s vlastnou potlačou je skutočne univerzálny darček. Celkom určite by sa jednej takej s menom alebo podobnou vtipnou hláškou potešili viacerí vaši blízki. Najmä tí, na ktorých ste originálne tipy na darčeky už nadobro vyčerpali. A ak sa vám nápad s vtipnou ŠPZ zapáčil, nič nestojí v ceste tomu, aby ste si jednu takú objednali pokojne aj pre seba.

Objednať špz s potlačou