Prečo je fotoobraz skvelý darček pre každého | Blog
24.06.2016
DarčekyOdSrdca
2016-06-24 Prečo je fotoobraz skvelý darček pre každého

Prečo je fotoobraz skvelý darček pre každého

Niekto z rodiny slávi narodeniny a vy pre neho ešte nemáte darček, ktorý by ho potešil? Potom zbystrite pozornosť. Fotoobraz je skvelým darčekom nielen pre mladé, ale aj pre staršie generácie.

Malé dievčatko vešia obraz na stenu

Obraz sám o sebe je v móde už veľa, veľa rokov. Akurát s tým rozdielom, že staršie generácie volili namiesto abstraktov scenérie krajiniek či zátišia s kvetmi. Dnes si pri motívoch nestaviame žiadne bariéry. Čím viac je iný, tým je zaujímavejší a atraktívnejší.

Ak potrebujete zohnať darček rýchlo a nechcete čakať na prácu maliara, darujte oslávencovi fotoobraz. Ide o obraz s vašou vlastnou fotografiou na kvalitnom umelom plátne. Stačí, keď nájdete fotku v dobrej kvalite a spoločnosť, u ktorej si obraz objednáte, vám ho do niekoľkých dní vytlačí a doručí domov.

Prečo je teda obraz s fotografiou perfektným darčekom pre každého?

1.  Je cenovo dostupný

Aj keď práve prácu nemáte, fotoobraz vás vo financiách nevyšťaví. Pričom keby ste si objednali maliara, a to len študenta výtvarnej, za podobné rozmery by ste zaplatili omnoho viac.

2. Tucty odlišných rozmerov

Ak viete, že potrebujete netypický rozmer, tak je veľká šanca, že sa doň trafíte. Dajme tomu, že obraz chcete pre rodičov a vy už dopredu tušíte, kde by sa im náramne hodil. Na stene v obývačke majú miesto 55 x 70 presne vhodné pre fotoobraz. Bingo. Rodičia sa určite potešia.

Jediné, na čo treba myslieť, sú rozmery fotografie, ak chcete, aby bola v požadovaných rozmeroch v dostatočnej kvalite. Editor, kde fotku nahráte, vám povie, či je rozlíšenie v tejto veľkosti dostatočné alebo nie.

3. Aj keď máte všetkého dosť

Virtuálny svet za vás zabezpečí všetko. Na objednanie darčeka nemusíte ani vstať zo sedačky, jedine, ak by ste šli odmerať ten priestor u rodičov na stene :).

Čiže aj keď ste unavení z práce a nechce sa vám behať po obchodoch, nemusíte sa obávať absencie darčeka. Za počítačom a s kávou v ruke to vybavíte za pomerne krátky čas. Podľa toho, ako dlho budete vyberať fotku. :)

Aj u nás si môžete vytvoriť vlastný fotoobraz. Ak sa pri objednávke zaseknete, možno vám pomôžu najčastejšie otázky. V každom prípade sa na nás môžete kedykoľvek obrátiť

 

Chcem darovať fotoobraz