Potešte svoju polovičku vankúšom s potlačou | Blog
08.07.2016
DarčekyOdSrdca
2016-07-08 Potešte svoju polovičku vankúšom s potlačou

Potešte svoju polovičku vankúšom s potlačou

Už sa vám stalo, že ste ani za svet nevedeli vymyslieť pre svoju polovičku pekný darček? Deň jeho narodenín či menín bol tu a vy ste nemali stále nič kúpené. Toto je klasický scenár, ktorému sa však môžete vyhnúť. Vankúš s potlačou nie je nikdy zlý nápad!

Zaľúbený pár

Pýtate sa, prečo? Lebo vankúš je praktická vec. Potrebujete ho deň čo deň, či už na ňom spíte, alebo ho máte ako podpierku pod hlavou pri pozeraní televízie.

Je skvelým darčekom aj preto, že nemusí byť suchý a nudný. Takých sme už videli! Vy si však môžete spraviť vankúš s presne takou potlačou, aká sa vám páči. V tomto článku na blogu sme spísali všetky informácie o našich vankúšoch, ktoré sa vám môžu zísť. Cez ich materiál, tvar až po možnosti rozmerov a kvalitu fotografie. 

Ako na fotku, ktorá zaujme?

Aby ste priateľovi vykúzlili úsmev na tvári, nemusíte voliť romantický obrázok. Práve v tomto bode záleží na jeho povahe. Keď nemá rád príliš veľa „sladkého”, srdiečok a červenej farby, tak to nebude pre neho to pravé. Čo tak sa inšpirovať niečím iným?

Záľuby či práca

Máte doma programátora alebo techniko-maniaka? Darujte mu vankúš s obrázkom tlačidla CTRL, DELETE alebo s prepisom kúska kódu. Ak mu chcete vyznať lásku v jeho jazyku, tak ho možno poteší aj tento nápis:

„Nerušiť! Vyrábam HTML (Hodinu tu musím ležať).”

Miluje váš priateľ autá? A jeho vysnívanou károu je Mustang? Alebo má rád prírodu, zvieratá a večerné súmraky? Tak prečo ich nezvečniť na vankúši. Pridajte ešte krátky originálny nápis a priateľ sa do vás opäť zamiluje.

Jeden pre mňa, druhý pre teba

Párová potlač si tiež zaslúži našu pozornosť. Namiesto fotiek vás oboch môžete zvoliť inú taktiku. Kúpite dva vankúše a na každom bude zastúpené jedno pohlavie. To jeho a to vaše, samozrejme. Potlače môžu vyzerať takto:

  • Mr. Dokonalý a Mrs. Dokonalá
  • Anjelik a Čertica
  • Jeho a Jej (ak si už viac nechcete kradnúť vankúše, týmto spôsobom bude navždy jasné, ktorý komu patrí).

...a kopec ďalších.

Fotka hodná zlata

Nemusíte byt renomovanou fotografkou a dizajnérkou, aby ste vymysleli potlač hodnú zlata. „Pogooglite” vo svojom počítači a na internete a určite vám udrie do nosa množstvo dobrých nápadov. Obrázok aj s nápisom ľahko upravíte v programe Canva a stiahnete si ho zadarmo. Ak ste z tých náročnejších, využite Photoshop.

Dajte si však pozor, aby bola fotka kvalitná. Keď ju nahráte do podkladov pri objednávke, ukáže vám, či je možné ju spracovať v dostatočnej kvalite alebo nie.

Ak neviete pracovať s programom na editovanie fotiek a chcete niečo špeciálne, naši grafici vám radi pomôžu. Napíšte k objednávke svoje požiadavky a my spravíme všetko pre to, aby sme vám ich naplnili. 

Darujte z lásky a budete tá najlepšia

Zaujímavým nápadom sa dá spraviť z darčekového vankúša ten najobľúbenejší predmet v domácnosti. A keď darujete priateľovi niečo, čo má rád, budete tou najlepšou žienkou na svete. Chcete si vyslúžiť tento titul alebo ho už máte? :)

 

Chcem vankúš s originálnou potlačou