Pár tipov, ako si vytvoríte jedinečný fotokalendár | Blog
15.08.2017
DarčekyOdSrdca
2017-08-15 Pár tipov, ako si vytvoríte jedinečný fotokalendár

Pár tipov, ako si vytvoríte jedinečný fotokalendár

Uvažujete nad tým, že váš domov skrášlite fotokalendárom? Ak neviete, aké fotky doň pridať, prípadne, aké motívy zvoliť, máme pre vás niekoľko rád. Vytvorte si aj vy originálny fotokalendár, ktorý bude obdivovať každá vaša návšteva.

Muž si prezerá fotografie na monitore a v ruke

Nie každý túži mať doma kalendár, ktorý by našiel u každého druhého suseda či člena rodiny. Niekto netúži po fotkách slovenských veľhôr, slávnych maľbách či rôznych zátišiach. Niekto je radšej originálnejší a vytvorí si vlastný fotokalendár s fotkami, ktoré sám vyhotovil, či si vybral. Ak ste aj vy jedným z tých, tu sú možnosti, ktoré pri tvorbe fotokalendára máte.

Tip č. 1: Premyslite si, aký typ fotokalendára chcete

V prvom rade by ste si mali vybrať, či chcete kalendár, ktorý si zavesíte na stenu alebo taký, ktorý položíte na stolík v obývačke či na kuchynskú linku. Potom sa treba rozhodnúť, kde bude umiestnená fotografia. V strede? Na kraji? Aké budú rozmery kalendára? V prípade, že je to na vás priveľa otázok, nebojte sa. Vyskúšajte náš online editor a pohrajte sa s ním. V ňom presne uvidíte, ako bude váš nový fotokalendár vyzerať.

Tip č. 2: Ľudia a príbehy sú to, čo robí kalendár výnimočným

Máte v počítači hromadu pekných rodinných fotiek? Pozriete sa na niektorú z nich a okamžite sa vám v hlave vynorí príbeh, ktorý za tou fotografiou je, či spomienka na nejakú zábavnú príhodu? Presne to sú tie fotky, ktoré by mali byť súčasťou vášho fotokalendára.

Vďaka takýmto fotkám sa nielen vždy pousmejete, keď prejdete okolo, ale aj vďaka nim môžete rozprúdiť debatu medzi vašimi hosťami. Určite aj ich zaujme ten široký úsmev, ktorý máte v kalendári na tvári, či tá smiešna póza, ktorú urobil váš manžel na tom a tom výlete. Nebojte sa príbehov. :)

Ak nie ste profesionálnym fotografom a myslíte si, že pekná fotka sa dá urobiť jedine vďaka zrkadlovke, prečítajte si náš krátky návod na to, ako urobiť peknú fotografiu aj „obyčajným“ mobilným telefónom.

Tip č. 3: Pohrajte sa s farbami

Je upršaný november jedným z vašich najmenej obľúbených mesiacov? Tak prečo si ako fotografiu na tento mesiac nezvoliť takú, ktorá bude hýriť veselými farbami a pri pohľade na ňu sa vám vždy o niečo zlepší nálada? Kto povedal, že fotografia pri novembri musí byť vždy upršaná, musia byť na nej stromy bez listov a pochmúrne počasie?

V online editore na stránke Darcekyodsrdca.sk si máte možnosť vyberať z veľkého množstva farieb a motívov a bola by škoda obmedziť sa vo farbách len na tie pochmúrne, ktoré vám teda určite náladu nezdvihnú. Veď prečo by pri novembri nemohla byť fotografia krásneho a veselého poľa slnečníc?

Tip č. 4: Snívajte a plánujte aj vďaka kalendáru

Rôzni psychológovia a motivační kouči radia, aby ste si vec či zážitok, po ktorých túžite, vyvesili na viditeľné miesto a pravidelne sa naň pozerali. Snívate o tom, že sa raz vyberiete spoznávať ulice Havany na Kube? Alebo vás zaujalo Thajsko či austrálska buš?

Tak práve z fotografií týchto miest si vytvorte váš nový fotokalendár. Vďaka nemu budete mať vaše sny stále na očiach a v mysli. A k reálnemu plánovaniu toho, ako si splníte vaše sny, sa určite dostanete oveľa skôr, ako keby ste si na vaše cestovateľské sny spomenuli len raz za čas pred spaním.

Vytvoriť si vlastný fotokalendár nie je nijako náročné. Ak sa rozhodnete pre naše služby, uvidíte, že náš online editor je jednoduchý a už o pár minút budete mať nový fotokalendár vyrobený. A ani nemusíte čakať na rok 2018, lebo u nás si pre kalendár nastavíte také obdobie, aké potrebujete. :)

 

Chcem si vytvoriť fotokalendár