Ozdobte si bývanie fotografiami na plátne | Blog
30.06.2016
DarčekyOdSrdca
2016-06-30 Ozdobte si bývanie fotografiami na plátne      Čas čítania: 2 min.

Ozdobte si bývanie fotografiami na plátne

Býva sa vám dobre, ste spokojní so zariadením, cítite sa vo vašom dome príjemne. A predsa tomu ešte stále niečo chýba. Pátranie po poslednom chýbajúcom kúsku nemusí byť až tak náročné. Možno to, čo potrebujete, sú obrazy a fotky. Čo tak fotky na plátne?

Fotografia fotografa položená na stole

V dome alebo byte by jednoducho mali visieť vkusné obrazy a fotky. Prázdne steny nikoho neoslovia. Obrazy na stene dodajú vášmu domovu presne tú útulnú atmosféru, ktorú chcete, aby vyžaroval.

Koniec digitálu, internetu a pamäťovým kartám. Buďte reálni!

Určite máte každý niekde na internete, v počítači, na pamäťových kartách vašich fotoaparátov poukladané desiatky a desiatky vašich rodinných fotografií. Veď už je to raz tak. Kedysi sa ľudia fotili len pri skutočne významných udalostiach a každá fotka bola niekde vystavená. Dnes ich však len niekam do technických zákutí uložíme a málokedy sa k nim vrátime. Nie je to ale škoda?

Buďte reálni, popýšte sa svojou rodinou a pousmejte sa vždy, keď budete kráčať obývačkou či kuchyňou. A nemusíte sa báť. Fotky na plátne sú cenovo dostupné a jediné, na čo si musíte dávať pozor, sú tie správne rozmery. S tým vám však pomôže editor, do ktorého fotku nahráte.

Pohľad na seba vás nudí? Chcete byť radšej abstraktnejší? Trendovejší?

Aj pre vás máme riešenie. Nie každý sa rád pozerá na svoje fotografie zakaždým, keď si ide naliať pohár vody. Niekto by možno radšej na svojich stenách uvítal umelecké fotografie, ktoré zaručene zaujmú každú návštevu a nad ktorými môže aj sám po večeroch dumať.

V takomto prípade by ste určite mali navštíviť našu galériu. Vyberať si máte naozaj z čoho. Od fotografií krajiny, vašich obľúbených kvetov, cez zvieratká až po mestá. V ponuke sú farebné fotografie, ale aj atmosferickejšie čiernobiele. Je na vás a vašom dome, čo sa vám skôr hodí a lahodí vášmu očku.

Raz in, raz out, ale fotka zotrvá

Trendy v bývaní sa menia, farby sú raz in, potom zase out, ale fotografie budú vždy moderné. A nič nimi zaručene nepokazíte. Tak sa pochváľte svojou rodinou, zvečnite veselé momentky z vášho života alebo potešte vaše oko nejakou umeleckou fotografiou. Mať všetko uložené v bezpečí modernej technológie je praktické. Buďme však ľudskejší. Pozerajme sa na tých, na ktorých nám záleží častejšie ako len vtedy, keď máme plnú kartu a potrebujeme nejaké tie fotky vymazať.

 

Chcem si vytvoriť vlastný obraz