FaxCopy rozšírilo rodinku fotoobrazov na plátne | Blog
12.11.2018
DarčekyOdSrdca
2018-11-12 FaxCopy rozšírilo rodinku fotoobrazov na plátne      Čas čítania: 2 min.

FaxCopy rozšírilo rodinku fotoobrazov na plátne

Tlač obrazov podľa prianí zákazníkov je službou, ktorá má vo FaxCopy niekoľko ročnú tradíciu. Fotoobraz je krásna dekorácia v podobe vlastnej alebo umeleckej fotografie, ktorou môžete potešiť seba alebo svojich blízkych.

S novým prémiovým spracovaním si môžete byť istý, že dostanete len to najlepšie. V čom sa líši od známej klasiky?

 

Kvalitnejšie plátno

Začnime tým najhlavnejším. Plátnom. Na rozdiel od polyesterového plátna použijeme plátno s vyšším podielom prírodných materiálov, konkrétne bavlny. Bavlnené plátno je spolu s ľanovým najčastejšou voľbou všetkých maliarov. A vedia prečo! Farby sú vďaka tomu sýtejšie a trvácnejšie.

Detail plátna obrazu od FaxCOPY

 

Stop bielej

Namiesto bieleho plátna, ktoré používame vo variante Klasik, sme pri navrhovaní nového prémiového fotoobrazu mysleli aj na svetelnú priepustnosť materiálu. Pridaný tmavší odtieň zadnej časti plátna prepustí menej svetla, čím zabezpečí, že vaša fotografia vynikne vo svojich pôvodných farbách.

 

Pevný drevený rám

Svojej kvalitnejšej verzie sa dočkal aj drevený rám. Od rámu Klasik sa líši svojou výškou, vďaka čomu na stene pekne vynikne. Jeho hlavnou prednosťou je však pevnejšia a robustnejšia konštrukcia. Aby sme sa uistili, že rám si udrží svoj tvar, každý roh sme posilnili pevnými rohovými výstužami.

Kúpiť pevnejší fotoobraz

pevný drevený rám fotoobrazu PREMIUM od FaxCOPY

 

Jemné krivky

Vo FaxCopy máme zmysel pre detail. Preto nový prémiový fotoobraz má precíznejší a čistejší spôsob spracovania rohov. Bez záhybov, bez prekrytí. Len jemné krivky.

Spracovanie rohov na obraze PREMIUM od FaxCOPY

 

Žiadne spinky

Ak ste už majiteľom nášho fotoobrazu Klasik, mohli ste si na jeho chrbte všimnúť, že plátno s vašou fotografiou sme na rám precízne prispinkovali. Vo variante Premium sme však dali zošívačku bokom a siahli sme po modernom spôsobe uchytenia plátna – lepenie pod tlakom. Výsledný efekt je ešte čistejšie spracovanie.

 

Kvalita už od tlačiarne

Aj keď je Premium najmladším prírastkom do rodiny fotoobrazov, tradičná kvalita našich tlačiarenských služieb mu nechýba. Tak ako Klasik, aj Premium, tlačíme výhradne na atramentových veľkoformátových tlačiarňach značky Canon. Kalibrované plottre od Canonu sú zárukou kvality s vysokým rozlíšením.

Detail kvalitnej tlače fotoobrazu od FaxCOPY

 

Široký aj exkluzívny výber

Fotoobraz Klasik si môžete objednať v širokej škále rozmerov – od 20 cm x 20 cm do 100 cm x 200 cm, s narastajúcim rozdielom 5 cm. Kvôli zachovaniu kvality služby Premium, poskytujeme len vybrané rozmery. Veríme, že vám to poslúži ako zjednodušenie pri rozhodovaní o vhodnosti rozmerov.

Ak by ste predsa len potrebovali pomôcť, pripravili sme pre vás blog Najčastejších otázok a odpovedí. Neváhajte nás tiež kontaktovať na náš e-mail info@faxcopy.sk. Radi vám pomôžeme aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook na našej stránke FaxCopy.

 

PREMIUM Fotoobraz na plátne

PREMIUM Fotoobraz na plátne

Originálny darček – prémiový fotoobraz s vašou fotografiou s výnimočne čistým spracovaním.