Dary zimy | Blog
19.12.2022
DarčekyOdSrdca
2022-12-19 Dary zimy obohatené o spomienky na fotodarčekoch      Čas čítania: 2 min.

Dary zimy obohatené o spomienky na fotodarčekoch

„Päť vrstiev oblečenia, popraskané pery, upchatý nos a hrozná doprava. Čo už je len na zime pekné?“ To by sa azda opýtal každý milovník teplých, letných dní. Avšak, pre našincov je zima jedným z najkrajších období v roku. Vedia, že jej čaro sa skrýva v maličkostiach, v okamihoch, ktoré rozpustia každé zmrznuté srdce. Ktoré to sú? Zhrňme si ich spolu a vyťažme z nich čo najviac.

Čítanie knihy v mäkkej deke

Pohodlne sa usadiť, zakrútiť sa do mäkkej deky a nechať sa vniesť do príbehu práve rozčítanej knižky. Čo viac si priať? Možno už len horiacu sviečku so škoricovou vôňou. Úplne iný a ešte silnejší rozmer naberie čítanie vlastnej knihy – fotoknihy z vašich najkrajších zážitkov a spomienok.

Romantika na horách

ponožky

Nemusíte vedieť lyžovať, aby ste sa cez zimu vybrali do hôr. Spoločný víkend s vašou láskou na chate v horách vášmu vzťahu prospeje a vy si odnesiete krásne spomienky. Uchovajte si tieto spomienky na vytlačených fotografiách alebo napríklad na fotomagnetkách, na ktoré si môžete nechať potlačiť akúkoľvek vašu fotografiu. V prípade, že máte krásnych fotografií viac, pripravte si z nich vlastný fotokalendár, ktorý vám bude robiť radosť po celý rok, vždy keď sa naň pozriete.

Aby bolo v brušku teplo

horká čokoláda s marshmallow

Varené víno či medovina, teplý čaj, chutný punč alebo liptovské „hriatô“. Zima ponúka množstvo špecialít, ktorými vás ohreje až-až. Vychnutajte si ich vo vašom vlastnom hrnčeku s potlačou podľa seba. Na hrnček si môžete nechať potlačiť akýkoľvek text, či vašu najobľúbenejšiu fotografiu. Fantázii sa medze nekladú.

Korčuľovanie sa na námestí

korčulovanie

Mnohé mestá ponúkajú svojim občanom a návštevníkom možnosť zimného korčuľovanie priamo na námestí, či pred obchodným domom. Každoročne sa takto premenia centrá miest na ľadové kráľovstvá plné detského smiechu, vône perníkov a omamných mokov.

Spoločenské hry, pokojne aj z vlastných fotografií

Dlhé večery sa dajú tráviť aj inak ako pred televízorom. Spoločenské hry už dlho nie sú výsadou detí. No ak predsa nejaké máte, určite ich potešíte zahraním sa s pexesom z vlastných fotografií a tie najmenšie ocenia domino z vlastných fotografií, či obrázkov obľúbených rozprávkových postavičiek. S tými staršími môžete na pokračovanie spoločne vyskladať puzzle z vlastnej fotky. Takéto personalizované hry sa razom stanú ich najobľúbenejšími vďaka vlastným fotografiám a spomienkam, ktoré si budete pripomínať vždy, keď si nájdete čas a budete sa spolu hrať.

Objednať darčeky z vlastných fotografií