Čo by ste mali vedieť o vankúšoch s potlačou | Blog
16.05.2016
DarčekyOdSrdca
2016-05-16 Čo by ste mali vedieť o vankúšoch s potlačou

Čo by ste mali vedieť o vankúšoch s potlačou

Najlepšie sa sníva v objatí partnera alebo partnerky. To uznáte, však? Ak je však ten druhý ďaleko a vaša posteľ zíva prázdnotou, zaobstarajte si vankúš. Nie, nesrandujeme. Taký vankúš je v kritickom momente nezastupiteľný.

Keď je vaša polovička na druhej strane pologule, vtedy je akýkoľvek predmet, ktorý vám ju pripomína, nenahraditeľný. Vtedy sa do hlavnej roly dostáva Mr. vankúš s potlačou, teda s fotkou vašej milovanej osoby, nápisom, ktorý ju vystihuje, alebo len so slovami lásky. Takýto vankúš sa dokonca nenahnevá, aj keď ho uslintáte. :-)

A naklikáte si ho na našej stránke v priebehu niekoľkých minút. Ale predtým by ste o ňom mali vedieť zopár základných informácií.

Tvar robí vankúšVankúš s nápisom Milujem ťa Andrejka!, Darčekyodsrdca.sk

Vyberte si tvar vankúša – srdcový, alebo štvorcový. Srdce je viac stvorené pre nežné pohlavie, a k štvorcovým vankúšom viac inklinujú muži. Ale záleží to od toho, na čom sa vám príjemne leží. Ich spoločnou črtou je biely podklad. Naň sa umiestňuje fotka. 

Veľkosť rozhoduje

Pri veľkostiach štvorcových vankúšov máte viacero možností, napríklad rozmery 40 x 40 alebo 26 x 26 cm. Srdcový vankúš má veľkosť približne 30 x 30 cm.

Bavlna alebo satén?

Ak ste za klasiku alebo máte citlivú pleť, zvoľte bavlnený materiál. Pre tých, ktorí majú radi luxus, sú vhodné vankúše zo saténu. Okrem samotných vankúšov máme v ponuke aj návleky, ktoré takisto môžu mať peknú potlač. 

Naj fotka

Biely vankúš by vám veľmi nepripomenul priateľa či pekný zážitok s ním. A preto je dôležité si vybrať fotku, na ktorú ste ochotní sa dívať pred každým spaním. Teda takú, ktorá vám nielen nahradí partnerovu prítomnosť, ale aj takú, ktorá sa vám „neobkuká” po prvom dni.

Dôležité je, že fotografia by mala mať 5 pixelov na 1 mm tlače. Keď ju nahráte na našu stránku, tak sa vám v pravom hornom rohu zobrazí informácia o jej rozlíšení. Podľa toho budete vedieť, či ju treba vymeniť alebo ju môžete pokojne nechať a výsledok bude kvalitný.

Našli ste fotku, ktorá sa vám páči, ale potrebovala by upraviť? Potom nezúfajte, lebo naši grafici vám ju za príplatok orežú, vyretušujú či na nej oživia farby. Stačí si zaškrtnúť možnosť: „Dodatočné grafické úpravy podkladov.”

Sprav si ten svoj vankúš

Vankúše s potlačou sú rovnako, ako aj fotoobraz alebo párové tričká skvelým vyjadrením lásky. Na stránke Darcekyodsrdca.sk si jednoducho a intuitívne vytvoríte predmet s potlačou, ktorý sa vám páči. Buďte cool a vytvorte si vlastný vankúš, ktorý vám partnera pripomenie vždy, keď nebudete môcť byť spolu.

 

Chcem mať vlastný vankúš s potlačou