3 typy kalendárov podľa vašich hodnôt a záujmov | Blog
03.11.2015
DarčekyOdSrdca
2015-11-03 3 typy kalendárov podľa vašich hodnôt a záujmov      Čas čítania: 2 min.

3 typy kalendárov podľa vašich hodnôt a záujmov

To, čo najviac milujete, majte stále na očiach! Aj keď si do svojej izby nevtrepete kajakový čln alebo celý útulok, v takom kalendári je dostatok priestoru na to, aby sa tam zmestili.

Zabudnite na staromódne kalendáre s prednastavenou fotkou a grafikou z roku Pána. Vytvorte si taký, ktorý nebude mať nikto iný. Garancia dobrej nálady je aj pri 365-dňovom pozeraní zaručená.

1. Domáci miláčikoviaNástenný kalendár s dievčaťom a psom, Darčekyodsrdca.sk

Psíčkari a milovníci iných domácich zvieratiek by ich najradšej nosili všade so sebou. Až na čivavy alebo tzv. kabelkových psov to skutočne nie je možné. Spravte si nástenný kalendár, ktorý si zavesíte na stenu do izby. Svojmu roztomilému miláčikovi spravte akýsi fotoalbum od narodenia až po dospelosť. Každý mesiac si pripomeniete bláznivý zážitok, ktorý ste s ním počas „dospievania” zažili. Môžeme vás ubezpečiť, že je to ihneď účinkujúce antidepresívum bez vedľajších účinkov. 

Nemusí však ísť len o zvieratká, ktoré máte doma. Enviromentalisti sa nevedia vynadívať na drobný hmyz, ochrancovia prírody na ojedinelé druhy, ako kamzíky, a tí, ktorí nikdy neokúsili zimu severských krajín, na soby. Zvieracia ríša je našťastie neskutočne bohatá a vy môžete mať vo svojom kalendári aj celý cirkus.

Nástenný kalendár s fotkou horolezkyne, Darčekyodsrdca.sk2. Zážitky ako najsilnejšia droga

Počas života iste precestujete niekoľko zaujímavých miest. Čo však bolo dokázané je, že zážitky prinášajú ľuďom väčšie uspokojenie ako akákoľvek vec. Ak ste cestovateľským nadšencom, neváhajte a zaznamenajte si zážitky z rôznych kútov sveta do vlastného kalendára. Potápanie, paragliding, návšteva pyramíd či stanovačky s gitarou a neutíchajúcimi evergreenmi môžu denno-denne ožívať vo vašom kalendári s vlastnými fotkami. 

Nájdite fotky s ľuďmi, ktorých nemáte možnosť stretávať. Ku každej fotke (mesiacu, týždňu,..) pridajte poznámku, citát či výrok, ktorý sa vám spája s osobami na obrázku. Možno vás to motivuje, aby ste sa s nimi aj po dlhej dobe stretli.

3. Inšpiratívna osobnosť

To, na čo sa často pozeráme, sa nám chtiac či nechtiac dostáva do mysle. Máte v oblasti športu idol, ktorý chcete nasledovať? Páčia sa vám citáty úspešného podnikateľa? Vytvorte si jednostranový poster s fotkou človeka, ktorý vás inšpiruje. Pripíšte si k nemu motivačné citáty, ktoré vás každé ráno popoženú vpred. Na to, aby ste plnili svoje ciele, máte presne 365 dní v roku. Kalendár vo forme postera nájdete vo veľkostiach od A0 až po A3 s fotkou buď na šírku, alebo výšku. 

Vytvorte si kalendár s vlastnými fotkami online

Pri fotokalendároch si môžete vybrať nielen ich rozmery a orientáciu, ale aj rozmiestnenie fotiek, vzhľad a farebnosť kalendára. Fotografiu viete umiestniť do stredu alebo po stranách. Pri stolovom kalendári sa dajú listy pretáčať po týždňoch, dvojtýždňoch alebo mesiacoch. Vytvorte si kalendár, ktorý nemá nikto iný na Darcekyodsrdca.sk.

 

Chcem si vytvoriť kalendár s vlastnými fotkami