15 najlepších vtipných citátov na tričká s vlastnou potlačou | Blog
31.07.2021
DarčekyOdSrdca
2021-07-31 15 najlepších vtipných citátov na tričká s vlastnou potlačou      Čas čítania: 3 min.

15 najlepších vtipných citátov na tričká s vlastnou potlačou

Patríte aj vy k tým, ktorí neholdujú tuctovej móde? Tričko z výpredaja v obchodnom dome zrejme nebude vašou šálkou kávy. Chcelo by to niečo originálne. Niečo, ako napríklad neopakovateľné tričko s potlačou, ktoré vypovie vaše myšlienky za vás. Nič vhodné alebo vtipné vám však nenapadá? V tom prípade smelo čítajte ďalej.

dievčatá v bielych tričkách

Prinášame výber vtipných a nápaditých výrokov o láske, káve, ale i rodičovstve a ostatných radostiach života. Pomocou nich si ľahko vytvoríte originálne tričko s nápadom, ktoré len tak niekto neprehliadne.

 

Máte svetu čo povedať? Nechajte tričko s vlastnou potlačou prehovoriť za vás

Stretli ste už aj vy na ulici niekoho, komu na hrudi alebo chrbte svietil vtipný nápis, citát alebo myšlienka, ktorá vám vyčarovala úsmev na tvári? Nuž, ak vám nechýba dôvtip a štipka odvahy, podobné tričko si môžete jednoducho zaobstarať sami. Stačí si vybrať zo širokej ponuky tričiek s vlastnou potlačou podľa veľkosti, farby, materiálu či strihu a doplniť nápis, ktorý sa vám páči. Ešte ste na taký nenatrafili, no i napriek tomu by ste radi ohúrili okolie podobným tričkom? Začítajte sa do výberu vtipných či mierne sarkastických citátov a nápisov, z ktorých si zaručene vyberiete.

 

OK, ale najprv káva… Niečo pre kávičkárov

Nadšenci kvalitnej kávy sú všade na svete. Ak patríte medzi nich alebo máte niekedy pocit, že vám v tele namiesto krvi prúdi káva, tričko s vlastnou potlačou, ktorá bude obsahovať podobný nápis, jednoducho musíte zaradiť do svojho šatníka.

OK, ale najprv si dám kávu.

Áno, káva je najdôležitejšie jedlo môjho dňa.

Chceš si získať moje srdce? 1. objednaj mi kávu, 2. urob mi kávu, 3. premeň sa na kávu

 

Keď citát na tričko píše sám život

Každý z nás si nesie nejaké to bremeno. So správnym nadhľadom si však zo svojich nedostatkov môžete urobiť tak trochu srandu. Predsa len, brať sa príliš vážne sa neodporúča. Pre všetkých slobodných, rozídených, so zopár kilami navyše, večných bláznov či ohrievačov pohoviek je tu možnosť, ako premeniť tričko s potlačou na skutočný must-have kúsok akéhokoľvek outfitu. Veď uznajte...

Hľadám ženu, ktorá sa na mňa bude dívať tak, ako ja na pohár piva.

Áno, som voľná… A hľadám chlapa, ktorý vie variť. Láska pominie, no hlad nikdy.

Žena mi povedala: Buď ja, alebo pivo. Keď si na ňu spomeniem, občas mi aj chýba.

Pijem pivo len dvakrát za rok. 1. keď neprší, 2. keď prší

Nie som vždy taká odporná a sarkastická. Nejakú časť dňa aj spím.

Žijem. Viac odo mňa dnes nik nemôže očakávať.

Nie som starý. Som len zrecyklovaný teenager.

Prosím všetkých, ktorý zo mňa vysávajú energiu, aby sa radšej zamerali na môj tuk.

Neviem ako sa mám na svoj vek správať. Nikdy som taká stará ešte nebola.

Nie som lenivý. Som v úspornom režime.

 

biele tričko na štipcoch

Výstižné vety na tričká s vlastnou potlačou pre deti a ich rodičov

Mamy vedia svoje. A vlastne, i otcovia, babky, krstné, súrodenci, opatrovateľky… Dokonca i deti. Rodičovstvo je nekonečná studnica vtipných, neočakávaných a dychberúcich momentov, ktoré sa vari ani nedajú zvečniť. Ak náhodou áno, potom napríklad takto:

Áno, stále žijem so svojimi rodičmi.

Udržuj bezpečnú vzdialenosť.

Telo ako toto nedosiahneš len tak. Chce to zopár tehotenstiev, absenciu spánku, obdobia vzdoru, pubertu, kávu, víno, kávu, víno, kávu, víno…

Neboj, mňa nevystrašíš. Mám doma teenagera.

 

Náš tip:

O nápaditých tričkách s potlačou sme písali v našom blogu aj nedávno. V článku Vystúpte z davu! Tieto tričká s potlačou vám v tom pomôžu nájdete ďalšie skvelé tipy, ako vytvoriť jedinečné tričko.

Vyčaroval vám niektorý z inšpiratívnych nápisov úsmev na tvári? Alebo vám, nebodaj, doslova vzal slová z pier? V tom prípade nie je nad čím váhať. Jedinečné tričko s potlačou si môžete pohodlne objednať hoc i v tejto chvíli. A už o pár dní povedať vďaka originálnemu výroku to, čo si v kútiku duše mnohí len myslia. Ak si náhodou s výberom trička nebudete vedieť rady, ochotne vám pomôžeme.

Vytvoriť tričko s vlastnou potlačou