Vytvorte si tašku s vlastnou potlačou | Darčekyodsrdca.sk

FaxcopyVytvorte si tašku, ruksak alebo peňaženku s potlačou

  • 1Výber produktu
  • 2Rekapitulácia
Cenová rekapitulácia
0.00

Vytvorte si tašky, ruksaky, vaky a vrecká s vlastnou potlačou

Navrhnite si tašku, ruksak, vak alebo vrecko s vlastnou potlačou. Vybrať si môžete z rôznych tvarov, veľkostí a tiež farieb. Personalizovaná taška a vak sú nie len originálnym kúskom vhodným na každodenné nosenie, ale aj jedinečným praktických darčekom pre vašich blízkych.

Objednanie tašky či ruksaku s vlastnou fotkou

Objednanie ruksaku či tašky s vlastnou potlačou je veľmi jednoduché a rýchle. Vyberiete si typ tašky, ktorá vám vyhovuje najviac a následne nahráte súbor, ktorý vám na váš nový ruksak či tašku vytlačíme. Zvyčajne ide o rôzne obľúbené fotografie, obrázky či napríklad aj texty, motivačné citáty a pre odvážnych vtipné odkazy okoloidúcim.

Priloženie fotografie do objednávky tašky, ruksaku s potlačou

Fotografiu, ktorú chcete umiestniť na tašku, ruksak, vak či vrecko, si pripravte vopred. Fotku nie je možné priamo na webe pri objednávaní upravovať. Fotografiu do objednávky priložíte jednoducho cez tlačidlo „+ Nahrať podklady“, ako prílohu v bežnom formáte, najčastejšie v .jpg a .png. Odporúčané rozlíšenie fotografie je 5 pixelov na 1 mm tlače.  

Vybrať si môžete z viacerých typov tašiek s potlačou

Vyberte si tú naj tašku, vak alebo ruksak, ktorý vás poteší nie len svojou jedinečnou potlačou, ale aj praktickosťou pri nosení. Jednoducho by mal mať takú veľkosť, objem a počet priečinkov, koľko pri prenášaní vašich najdôležitejších vecí potrebujete. Vybrať si môžete z nasledujúcich druhov personalizovaných tašiek:  

Plátenná taška s priamou potlačou podľa seba

Plátenná taška s dlhým uchom vhodným aj na nosenie cez rameno sa stala neoddeliteľnou súčasťou všetkých ľudí, ktorým záleží na životnom prostredí, bez nej už na nákupy ani neodídu. Teraz si môžete túto plátennú tašku dať potlačiť podľa seba milým motívom, obľúbenou fotografiou, či použiť tie naj fotky v podobe koláže.

Vak s vlastnou potlačou a ľanovým vzhľadom

Vybrať si môžete aj vak s pevnou šnúrkou na stiahnutie a s praktickými pevnými šnúrkami, ktoré slúžia ako ramienka na nosenie na ramenách, pohodlne ako batoh. Noste originál, vak si môžete dotvoriť štýlovou potlačou podľa seba a doplniť tak svoj outfit.

Taška cez rameno s vlastnou potlačou

Obľúbenou originálnou taškou s vlastnou potlačou je taška cez rameno, ktorú si môžete vybrať v dvoch veľkostiach, malú alebo veľkú. Potlač je plnofarebná na celej prednej bielej klope, vďaka čomu sa na tejto taške bude vynímať akákoľvek vaša najobľúbenejšia fotografia.

Farebný ruksak s vlastnou potlačou

Praktickými a jedinečnými sú aj ruksaky rôznych druhov, tvarov a farieb s vlastnou potlačou. Vybrať si môžete napr. červený ruksak obľúbený u dievčat, modrý ruksak obľúbený najmä u chlapcov alebo čierny batoh, ktorý sa teší svojej obľube u všetkých detí, či dospelých. Čo sa týka potlače na ruksak, pokojne môžete staviť aj na vtipnú potlač.

Biele vrecko s vlastnou potlačou

Praktické vrecko je ideálne pre školákov, vhodné napríklad na telesnú, či prezuvky. Odporúčame ho tiež tým, ktorí si svoje veci často zamieňajú s cudzími. Vrecko má potlačiteľnú prednú časť a je biele, takže sa na ňom vynímajú všetky farebné fotografie. Na prednej časti vrecka sa nachádzajú aj reflexné prvky, ktoré potešia najmä na jeseň, kedy sa skôr stmieva. Vrecko na prezuvky je možné nosiť aj ako batoh na chrbte.


Zvoľte počet kusov a režim platby

Počet kusov (rovnakých) :
- +
Vyberte režim platby
Voucher (kód): Overiť a pridať Zadajte iba kód voucheru. Heslo pre vouchery ZľavaDňa zadáte do ďalšieho poľa, ktoré sa zobrazí po overení kódu.

V režime E-SHOP si návrh produktu a následne objednávku vytvoríte samoobslužne, rýchlo a pohodlne z vlastného počítača. Účtujeme zvýhodnené ceny platné pre náš e-shop.

Zadajte kód z vouchera potvrďte tlačidlom OVERIŤ A PRIDAŤ. Ak je voucher platný, zaradí sa do zoznamu voucherov. Môžete použiť viac voucherov, pokiaľ chcete kúpiť viac kusov produktu. Kupóny pridávajte po jednom.