Potlač na tričká: Vyberte si ten správny motív | Blog
01.05.2017
DarčekyOdSrdca
2017-05-01 Potlač na tričká: Vyberte si ten správny motív

Potlač na tričká: Vyberte si ten správny motív

Dnes nie je nič jednoduchšie, ako si sadnúť za počítač a kúpiť si tričko cez internet. A to nie hocijaké – bežné, tuctové, ale tričko, ku ktorému si vyberiete vlastný motív potlače. Chcete neobvykle a zaujímavo osviežiť svoj šatník? Tak smelo do toho!

Na našom webe si môžete vytvoriť tričko so svojím domácim miláčikom, obľúbeným výrokom, fotkou z dovolenky či abstraktným obrázkom stiahnutým z internetu. Fantázii kladiete medze iba vy.

Ak hľadáte inšpiráciu, obrázok či motív, ktorý by ste si mohli zvoliť, ste na správnom mieste. Naši zákazníci si objednávajú tričká s potlačami, ktoré sa často opakujú. Práve v tomto článku vám prezradíme, ktoré ľudí lákajú najviac.

 

1. Vtipy

My, ľudia, milujeme vtipy, tak prečo ich neukázať na tričku a vyjsť rutiny? Nemusíte vyzerať vždy na „slušáka“. A nebojte sa nosiť vaše nové tričko do práce, mnoho zamestnaní je moderných a dress-code „slušáka“ vám nepribalia k pracovnej zmluve. Za tričko s nápisom: „Vodka connecting people“ vás určite nevyhodia, ale, naopak, vám ho ešte pochvália. :)

Muži s vtipnými tričkami

 

2. Hlášky

Humor sa dá vyjadriť obrázkom, ale aj jedinou vetou, ktorou poviete absolútne všetko. Vtip nahraďte citátom, múdrosťou alebo len sympatickým výrokom vášho kamaráta.

 

I´m not lazy, I´m just on my energy saving mode

„Nie som lenivý. Idem iba na úsporný mód.“

 

Don´t let idiots ruin your day

„Nedovoľte idiotom, aby vám skazili deň.“

 

We were born to be real not to be perfect

„Narodili sme sa, aby sme boli sami sebou a nie aby sme boli perfektní.“

 

3. Láska trochu inak

Ak sa vám zunoval pár holubíc alebo srdiečka v rámiku, skúste vyjadriť svoje city inak. Čo tak pritúliť k svojej hrudi dve milé mačiatka? Alebo sovy, ktoré si užívajú prítomnosť jeden druhého na svojej vetvičke?

Uznávame, že pre mužov asi nič moc, ale pre ženy môžu byť tieto zvieratká dávkou roztomilosti, ktorej sa dá len ťažko odolať. Tričko s týmto motívom by malo pasovať k jemnej povahe jeho vlastníčky. Pre „drsňáčku“, ktorá namiesto sukní nosí rifle a má hrubší hlas ako jej priateľ, to asi nebude to pravé orechové.

Kreslené mačičky v srdiečku

Kreslené sovičky v srdiečku

 

4. Hudba

Väčšina ľudí má rada znejúce tóny hudby v aute či pri upratovaní. Hudobní interpreti, kapely či ikony spevákov – to všetko sú dôstojné motívy potlače, ktoré na tričku vyniknú.

Kreslený hudobník s gitarou

Vynechali sme motívy, ktoré sa páčia vám? Máte doma tričko, ktorým by ste chceli pochváliť? Pošlite nám ho! Ak ešte také nemáte, neváhajte a vytvorte si ho na našom webe Darcekyodsrdca.sk.

 

Tričko s potlačou presne pre vás