Najhoršie valentínske darčeky. Toto je zoznam tých, ktorým sa na kilometre vyhýbajte | Blog
28.01.2019
DarčekyOdSrdca
2019-01-28 Najhoršie valentínske darčeky. Toto je zoznam tých, ktorým sa na kilometre vyhýbajte      Čas čítania: 2 min.

Najhoršie valentínske darčeky. Toto je zoznam tých, ktorým sa na kilometre vyhýbajte

Vezmite to tento rok z opačného konca

Ak hľadáte overené tipy na darčeky na Valentína, inšpirácie nájdete na internete viac než dosť. My sme sa tentokrát rozhodli pozrieť sa na valentínske darčeky z opačného pohľadu.

Naozaj neviete, čím milovanú osobu na sviatok zamilovaných potešiť? Pozrite sa na zoznam darčekov, ktoré by ste mali určite vynechať.

Toto sú tie najhoršie kúsky, aké môžete milovanej osobe na Valentína darovať.

 

Valentínske darčeky, z ktorých kričí vaše ego

Vaša fotka v rámiku so srdiečkami, vaše tričko s fotkou, vaša fotka na plátne alebo dokonca na hrnčeku, z ktorého by si mal obdarovaný každé ráno vychutnávať svoju kávu? Všetko sú to originálne darčeky.

žena držiaca prázdny rám

Avšak len v prípade, ak vynecháte spoločného menovateľa. Vašu fotku. Ak by obdarovaný naozaj chcel, svoj pracovný stôl alebo kuchynskú linku, či prípadne stenu by podobnou dekoráciou vyzdobil aj sám.

Náš tip:

Vyskúšajte malú zmenu. Prelúskajte zábery zo spoločne strávených chvíľ a vytvorte originálne puzzle z fotky. Poskladať ho môžete spoločne. A rozhodnutie, či si ho dá zarámovať alebo hocikedy znova poskladá, ostane na vašej polovičke.

 

Darčeky na Valentína, ktoré by mali byť samozrejmosťou

Darovať na Valentína vlastnoručne vyhotovený kupón na spoločne strávený čas alebo prejavenú pozornosť, ktorá by mala byť pre milovanú osobu samozrejmosťou, nie je veľmi chvályhodné. Nelichotivý obraz si o vás urobí aj vaša polovička. To, čo by ste na kupón chceli napísať, jednoducho urobte. Hoc aj 12.februára. Alebo každý deň.

darčekový poukaz

Náš tip:

Spoločné chvíle, ktoré ste chceli pôvodne darovať, premeňte na spontánnu zábavu. Napríklad s pexesom s dovolenkovými fotkami, pri ktorom si spomeniete na každý spoločne strávený moment.

 

Skutočne nedarujete nič?

Aj ten najväčší valentínsky pesimista dokáže v sviatok zamilovaných kúpiť jednu ružu. Alebo obľúbený dezert. Prežiť tento deň v domnení, že si predsa lásku dokazujeme každý deň, je naozaj pragmatické. A ideálne by to tak malo byť.

muž krčiaci ramenami

Sviatok zamilovaných však túto skutočnosť nevyvracia. Práve naopak. Je akoby čerešničkou na torte. I malá pozornosť poteší milovanú osobu viac, než slová pohŕdania nad každoročným ošiaľom menom Valentín.

Hľadám malú pozornosť