Kultové tričká. Ktoré z nich vás dostalo? | Blog
30.04.2019
DarčekyOdSrdca
2019-04-30 Kultové tričká. Ktoré z nich vás dostalo?      Čas čítania: 2 min.

Kultové tričká. Ktoré z nich vás dostalo?

Takmer každý z nás má jedno také vo svojej skrini či šatníku. Sú tu s nami roky a vyzerá to tak, že sa nechystajú opustiť nadčasové módne trendy ani v budúcnosti. Kultové tričká majú totiž svoj význam alebo ak chcete, príbeh.

Ktoré ste si zamilovali vy? Alebo sa necháte inšpirovať?

 

Tričko s jedinečným motívom

Čo je na tom, že ho majú stovky alebo tisíce ďalších. Či už ste fanúšikom Rolling Stones alebo aj v štyridsiatke fičíte na Homerovi Simpsonovi, vy presne viete, prečo po svojom obľúbenom tričku siahnete zakaždým, keď neviete, čo na seba.

A že sa nehodí k červeným lodičkám? Alebo, v prípade pánov, k elegantnému saku? Pri týchto kúskoch dokážu privrieť oči aj tí najväčší módni kritici. Ak už ste na tričko so svojím obľúbeným hrdinom alebo sloganom, ktorý obletel svet, narazili na e-shope, na trhoch alebo ste si ho nechali vyrobiť, určite si nenechajte svoj obľúbený kúsok znechutiť.

Ktoré motívy a potlače na tričkách milujeme viac, než tie ostatné?

I LOVE NEW YORK

Kto by ho nemiloval? Dokonca nemusíte New York ani navštíviť, aby ste si toto tričko – pôvodne predávané ako suvenír, zaobstarali. Svoju najväčšiu éru zažilo tričko s logom I💓NY pri smutných okolnostiach v septembri 2011. Ľudia po celom svete si ho obliekali, aby tak vyjadrili svoju účasť a súcit s obeťami teroristických útokov.

I love New York

Nesmrteľný Mickey Mouse

Hoci by sa mohlo zdať, že kreslenú postavičku budú vyhľadávať najmä deti, opak je pravdou. Mickey tu s nami bol, keď sme povedali svoje prvé slová, keď sme spoznali svet rozprávok, keď nás trápili prvé lásky… A mnohí z nás ho považujú za svoju srdcovku aj vo veku, keď ich tvár zdobia prvé vrásky.

Postavičky Mickey a Minnie

Kto by ho nechcel – SUPERtričko

Tričká s logom supermana obleteli svet rýchlejšie, než by to stihol sám obľúbený hrdina. Už roky ho milujú nielen veční komiksoví nadšenci, ale i dámy s kúskom dôvtipu, ktoré rady dávajú najavo svoju ženskú silu.

Tričko Superman

KEEP CALM and …

Varianty tohto nápisu sa už vari nedajú ani zrátať. Verejnosť sa rýchlo stotožnila s plagátom, ktorý pôvodne reflektoval postoj britskej vlády k 2. svetovej vojne a dnes sa vracia na sociálne siete v podobe rôznych obmien. Je len na vás, ako si nápis upravíte.

Keep Calm and CTRL Z

Krstný otec pre milovníkov klasiky

Napokon je tu ešte skupina milovníkov klasickej kinematografie a filmov, ktoré sú nesmrteľné. Tričko s logom THE GODFATHER v čiernej farbe je jednoducho neprehliadnuteľné. Nájdete ho v šatníku každého ostrieľaného maniaka do mafiánskych filmov a fanúšika Marlona Branda či Al Pacina.

The Godfather

Zaujalo vás nejaké z kultových tričiek natoľko, že ho jednoducho musíte mať? Prečítajte si návod, ako si môžete vytvoriť tričko s potlačou jednoducho a rýchlo. Napríklad so svojim vlastným originálnym nápisom KEEP CALM and…

Chcem si navrhnúť tričko