5 + 1 tipov, ako sa trafiť do vianočného darčeka pre rodičov | Blog
14.12.2015
DarčekyOdSrdca
2015-12-14 5 + 1 tipov, ako sa trafiť do vianočného darčeka pre rodičov

5 + 1 tipov, ako sa trafiť do vianočného darčeka pre rodičov

Už aj vy ste sa párkrát zapotili pri rozmýšľaní nad vianočným darčekom pre rodičov? Nie je jednoduché kúpiť im niečo, čo by sa im páčilo, keď „oni skromne nič nepotrebujú”. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré by mohli fungovať.

1.  Vyčleňte si peňažný strop

Pri kúpe každého darčeka sa najprv zamyslite, koľko ste ochotní zaň zaplatiť. Máte doma tradíciu, že nad 10 eur si darčeky nedávate? Potom môžete úplne vylúčiť nástroje na cvičenie, víkendové relaxačné pobyty či kvalitné kuchynské nože. Peniaze nie sú všetko, ale sú tým základným bodom, od ktorého viete nasmerovať svoju stratégiu.

2. Spolu alebo zvlášť?

Po finančnom limite je dôležitým faktorom to, či im chcete kupovať darček zvlášť alebo ho skĺbite do jedného. Čo tak pohľadať niečo praktické do kuchyne – nože, príbory, sadu pohárov, tlakové hrnce? Do obývačky by sa im zase hodil pekný obraz. Ak majú rodičia radi kultúru a nelezú si na nervy, sústreďte sa na aktivity ako divadlo, masáž či relaxačný pobyt. 

3. Počúvajte ichNačúvajúca žena

Iste, asi približne tušíte, že mama rada leňoší a číta knihy. Otec je zase aktívny, pracuje v záhradke a miluje sladké.

Trafiť sa do niečoho, čo nezapadne prachom, nie je ľahké. Počúvajte, o čom často hovoria. Ak otec už rok hovorí o potrebe bežiaceho pásu, ale z nejakých dôvodov si ho ešte nekúpil, nápad máte v hrsti. Ak mama rada číta, začnite sa s ňou rozprávať na tému kníh a pozorne ju počúvajte. Alebo sa poraďte s jej dobrou kamarátkou, ktorá bude vedieť, aký druh knihy by ju potešil.

4. Celá rodina

Prečo nevyužiť Vianoce ako možnosť byť so svojimi blízkymi viac? Zorganizujte rodinný výlet, napríklad do wellness, kde si oddýchnu nielen vaši rodičia, ale aj vy a vaši súrodenci. Príjemné zážitky s rodinou sa vám z pamäte nikdy nevymažú.

Fotoobraz na plátne, Darčekyodsrdca.sk5. Umenie – fotoobrazy

Výtvarné umenie nepredstavujú len obrazy svetoznámych maliarov, ale je to všetko, kde nájdete farby, kompozície, motívy. 

Ak si nie ste istí ich záujmom o klasické umenie, vytvorte im obraz na našej stránke. Či chcete fotoobraz s veľkosťou 20 x 20 cm alebo 80 x 100, to už je na vás. Potrebujete mať fotku, ktorú na ňom chcete použiť. Viete si zvoliť okraje plátna a obraz si môžete dať zabaliť do darčekového obalu. Naše fotoobrazy na stenu pekne vyniknú v akejkoľvek miestnosti, a to preto, že tvorcom celého obrazu ste vy sami. Pri objednávke by vás mohli zaujímať otázky, ktoré riešia naši zákazníci.

6. Darujte z lásky

Nehovorí sa to len tak, ak darujete darček z lásky, nezáleží na tom, či bude veľký, malý, praktický alebo nepraktický. Či už rodičom vyberiete výlet do hôr, alebo fotoobraz s vlastným motívom, darujte im to s láskou. Viac im nebude treba. 

Chcem si pozrieť všetky fotodarčeky